supergezgin
Karavan Yönetim
Değerli arkadaşlar,
Her yıl düzenlediğimiz UKKF gezisini bu yıl YK üyemiz Ali Demirkol gerçekleştirecek.
Bu seneki program 08 Mayıs tarihinde Antalya’dan başlayacak.
Güzergah :
Antalya - Alanya (Perle’de konaklama)
Alanya - Silifke (Akçakıl’da konaklama)
Silifke - Mersin - Adana
Adan – Hatay – Gaziantep
Gaziantep – Adıyaman – Kahta
Kahta - Urfa – Mardin – Midyat
Midyat – Tatvan – Van
Van – Doğubeyazıt - Iğdır
Iğdır (Çıldır Gölü) – Ardahan - Borçka – Hopa
Hopa – Sarp – Gürcistan (Batum)
Gürcistan’da 3-4 gün kalınacak
Hopa – Rize – Trabzon
Trabzon – Samsun - Amasra
Amasra – Şile
Programın detayları yollarda şekillenecek ve yaklaşık 1,5 – 2 ay sürecektir. Programa katılmak isteyen arkadaşlarımız Ali Demirkol ile irtibata geçerek (ali.demirkol@hotmail.com Cep: 0533 618 13 17) programın hangi bölümüne katılacaklarını veya nerede olduklarının bilgilerini alabilirler.
Bölgede çok fazla kamp yeri olmadığı malumunuzdur. Bu yüzden konaklama yerleri yöresel imkanlarla sağlanacaktır.
Güvenlik nedeniyle programdan bazı güzergahlar çıkarılabilir, bu bilgileri Ali beyden doğrudan alabilirsiniz.
Saygılarımla
Erdal Ötügen
Her yıl düzenlediğimiz UKKF gezisini bu yıl YK üyemiz Ali Demirkol gerçekleştirecek.
Bu seneki program 08 Mayıs tarihinde Antalya’dan başlayacak.
Güzergah :
Antalya - Alanya (Perle’de konaklama)
Alanya - Silifke (Akçakıl’da konaklama)
Silifke - Mersin - Adana
Adan – Hatay – Gaziantep
Gaziantep – Adıyaman – Kahta
Kahta - Urfa – Mardin – Midyat
Midyat – Tatvan – Van
Van – Doğubeyazıt - Iğdır
Iğdır (Çıldır Gölü) – Ardahan - Borçka – Hopa
Hopa – Sarp – Gürcistan (Batum)
Gürcistan’da 3-4 gün kalınacak
Hopa – Rize – Trabzon
Trabzon – Samsun - Amasra
Amasra – Şile
Programın detayları yollarda şekillenecek ve yaklaşık 1,5 – 2 ay sürecektir. Programa katılmak isteyen arkadaşlarımız Ali Demirkol ile irtibata geçerek (ali.demirkol@hotmail.com Cep: 0533 618 13 17) programın hangi bölümüne katılacaklarını veya nerede olduklarının bilgilerini alabilirler.
Bölgede çok fazla kamp yeri olmadığı malumunuzdur. Bu yüzden konaklama yerleri yöresel imkanlarla sağlanacaktır.
Güvenlik nedeniyle programdan bazı güzergahlar çıkarılabilir, bu bilgileri Ali beyden doğrudan alabilirsiniz.
Saygılarımla
Erdal Ötügen