Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü sayfasında soru kitapçığı mevcuttur. Sınav bu soru bankasından seçilen sorulardan yapılmaktadır. 2-3 günlük bir çalışmayla A/B sınıfı belge sahibi olabilirsiniz. Bunun dışında amatör telsizcilik dünyası derya denizdir,belge almakla iş bitmiyor. Ama bir yerden başlamak gerekiyor.
Selamlar
Çok zor ve uzun bir sınavmıdır ? İnternette çalışma videosunu buldum çook uzun saatler sürüyör. Belli kategorilere ayrılmış sanırım , hangisini seçmeli , nasıl çalışmalı ,
bu konularda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim
Bülent Bey, A sınıfı belge almak çok kolaydır. O videolar sanırım eski sınavları anlatıyor. Sistem basit, oturup bütün soruları ezber ediyorsunuz ki çok da zor değil. Mors zaten 8-9 soru geliyor onlar da test, yani uygulama kalktı. Ben sürekli soruları okuyarak 92 aldım. Dolayısı ile canınızı sıkmayın, nasıl olduğunu anlamadan sınavı kazanacaksınız Şimdiden hayırlı olsun.
Merhabalar, bu sene hiç sınav yapılmadı sanırım, soruları ezberlersek direkt A sınıfı lisans alabileceğimiz belirtilmiş, dilerim değiştirip sormazlar çünkü tamamını ezberlemeyi düşünüyorum. Yeni sınav için tarih olarak Mayıs ve Kasım belirtilmiş fakat ara aylarda da yapılmış sanırım. KEGM'yi arayıp sormayı deneyeceğim. A sınıfı lisans için toplam maliyet ne kadardır? bilenlerden rica ediyorum.
aykutkaptan' Alıntı:
Merhabalar, bu sene hiç sınav yapılmadı sanırım, soruları ezberlersek direkt A sınıfı lisans alabileceğimiz belirtilmiş, dilerim değiştirip sormazlar çünkü tamamını ezberlemeyi düşünüyorum. Yeni sınav için tarih olarak Mayıs ve Kasım belirtilmiş fakat ara aylarda da yapılmış sanırım. KEGM'yi arayıp sormayı deneyeceğim. A sınıfı lisans için toplam maliyet ne kadardır? bilenlerden rica ediyorum.