KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar aracımın std karter korumasını değiştirmek istiyorum. Sanırım plastik türü bir koruma üzerinde std gelen. Daha sağlam bişe takmak istiyorum.
Varmı bir tavsiyede bulunacak arkadaş ?
Şu ürünü al şu arkadaşda uygulamasını yapar gibi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar aracımın std karter korumasını değiştirmek istiyorum. Sanırım plastik türü bir koruma üzerinde std gelen. Daha sağlam bişe takmak istiyorum.
Varmı bir tavsiyede bulunacak arkadaş ?
Şu ürünü al şu arkadaşda uygulamasını yapar gibi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu linkteki işinizi hayli hayli görür sanırım! Yalnız bu koruma sacının ağırlığı nedir? araca negatif bir etki yaratır mı bilmiyorum, işin uzmanları cevaplar umarım
Selamlar.
Bu linkteki işinizi hayli hayli görür sanırım! Yalnız bu koruma sacının ağırlığı nedir? araca negatif bir etki yaratır mı bilmiyorum, işin uzmanları cevaplar umarım
Selamlar.
Selamlar.
Daha onceki L200'lerimde ve simdi Hi-Cruiser aracimda bu marka (ARB) alt muhafazalari kullaniyorum. Saglamligi tartisilmaz. Son derece kaliteli bir urundur.
Daha onceki L200'lerimde ve simdi Hi-Cruiser aracimda bu marka (ARB) alt muhafazalari kullaniyorum. Saglamligi tartisilmaz. Son derece kaliteli bir urundur.
bu ürünü inceledim gerçekten güzel fakat rakamsal olarak bayaa yüksek daha uygun fiyatlı ve sadece karter için koruma sağlasa yeterli benim için.
Karter, sanziman ve arazi sanzimani icin koruma sagliyor. Asagida fotosunu gorebilirsiniz.