Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1708" data-quote="yugun" data-source="post: 1574319"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1574319"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1574319">yugun' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Evet ben bir liderim. Eğer fırsat bulursam Gerçek bir İzci Lideri de olacağım. Veya İzci kamplarında öğretmen olarak görevlendirilmeyi isteyeceğim. Yani eğer bir gün yeniden izci kampları olursa...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Malesef artık izcilik yapılmıyor. İzcilik kampı yerine cemaat ve tarikatlarin beyin yıkama kampları var. <br />
Herkese geçmiş olsun.</div>
<div class="bbWrapper">Bugün arabayı önüne çektiğim evin sahibi cart curt etti. Ben kamyonumla gelip yer bulamıyorum falan dedi. Ben de Güçlü'yü başka bir yere çektim. Köy yerinde bile park yeri problemi çıkarabiliyor insanlar... Ah insanlar!...</div>
<div class="bbWrapper">Bugün Ahiboz'a gidip Bira aldığım bir gündü. Havalar serin gitmeye devam ediyor. Bozkırda her gün koyunlar otlaklara çıkarılıyor ve hayat devam ediyor. Kurban'a doğru gidiyoruz bakalım...</div>