2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,985
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,372

Etiketler

Bugün çok şeyler yaptım. Sabahtan ilacımı almak için Kahramankazan'a gittim. Ben eylem yapmadım. Bugün dersim yoktu zaten. Sabahtan kahvemi içip çıktım. Kazan'da direk tabildotçuya gidip üç çeşit yemek yedim sabah sabah. Üstelik bana yasak olan makarna ve tatlıyı de yedim bugünlük. Allah affetsin canım istedi napiim. yedim gitti ben de bi seferlik. Arada olur o kadar.

Yolda giderken Güçlü'nün jant kapağı çıktı baktım fırlayacak Kahramankazan'daki Petlas'çıya uğrayıp yaptırıverdim. Bir cırt daha attılar o da öyle hallolmuş oldu.

Güçlümle gerisin geriye evceezime geldim. Biraz yatıp yuvarlandım Kahve içip CNN seyrettim ama şizofrenim nedeniyle fazla haber izlemek de iyi gelmiyor. Müzik te kulağımı tırmalayınca her şeyi kapatıp sessizlik rutini ne geçtik. Dışarlarda gezdim. Park ve bahçelerde ve evimin balkonunda oturdum. İşte bugünüm de böyle geçti.

Son düzenleme:

Biraz kitap okudum. ELYN R Saks'ın kitabından okumaya devam ediyorum. Beni kötü etkilediğini sanmıyorum. Başka bir şizofreni hastasının yaşamını okumaktayım. Yine de bu beni kötü etkileyebilir diye birden okumuyorum biraz alıştıra alıştıra okuyorum Elyn'i...

Arkiler,

Hayat kurduğunuz dostluklardır. Biz insanlara dost olduk ve dostluk kurduk. Dostluktan, sevgiden başka bir dilimiz yok ve biz başka türlüsünü bilmiyoruz.

Bazı insanlar yalan yere şuyuz buyuz diye arkamızdan konuşmak istediler. Dilediklerini konuşabilirler hiçbir sıkıntı yok. Yalan olduğu sürece bununla bize bir halt yapamazlar arkilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,189
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler