Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
<div class="bbWrapper">780TL gelmiş internet faturası. Radyomu, Tv'mi hep internetten dinleyip izliyorum. Karavanla gezenleri internetten takip ediyorum. İnternetin bu kadar işe yaraması yanında faturası gerçekten uygun.</div>
<div class="bbWrapper">Yücel Hoca'nız Güçlü ve Pirikampıyla mutlu mesut bir hayat sürüyor çok şükür arkilerim. Pahalı ve lüks şeylere hiç ihtiyaç yok. Gönüllü sadelik parolamız bizim.</div>
<div class="bbWrapper">Pirikamp sabit kamp ihtiyacımı karşılarken, Güçlü gezgin kampçılık ihtiyacımı karşılıyor. Onlar birlikte de iyi bir takım oluyorlar arkilerim.</div>
<div class="bbWrapper">Ben bir öğretmenim. Dersime girip nöbetimi tuttuktan sonra, Kimseye de bir zararım yoksa hayatımı yaşar giderim arkiler...</div>
<div class="bbWrapper">Kampçılık ve karavancılığımı en mütevazi şekliyle yapmaktan son derece mutluyum. Bu bir kalitesizlik veya benim bir eksikliğim değildir arkiler...</div>