Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
<div class="bbWrapper">Belki de sadece Kazan yaparım. Yakıt çok pahalı yollar uzun.<br />
Eskiden çok zevkli bulduğum yolculuklar bile artık beni sıkmaya başladı.</div>
<div class="bbWrapper">Diyetimde bol bol kurubaklagil var. Karavanımda Kurubaklagil haşlayıp hazırlayabiliyorum. Buzdolap da var. Bunlar çok iyi. Buzdolabı küçük ama olsun çok sorun değil bence.</div>
<div class="bbWrapper">İstediğim gibi oluram, Dilediğim gibi yaşaram. Ben özgür bir kampçı gezginim. Özgür hayatımı nasıl yaşadığım hiçbir kimseyi ilgilendirmez arkilerim...</div>
<div class="bbWrapper">Buralarda da iyi akaryakıt yakıyorum ama buna değiyor... Ayaş'ta olunca her yere Güçlü ile gidiyorum haliyle arkilerim...</div>
<div class="bbWrapper">Arkiler,<br />
<br />
Sağlık sorunlarım nedeniyle artık yalnızca PİRİKAMP'ın bulunduğu Kahramankazan'daki KAMPİNGDE yapacağım kamplarımı. Bunun haricinde kampçılık yapmayı ve derneklerimin kamplarına da katılmayı düşünmüyorum. Kararım kesin.<br />
Artık yalnızca günübirlik gezilerimi yapacağım GÜÇLÜ'mle... Ve Termos etkinlikleri yapacağım yakın çevremdeki sevdiğim yerlere.</div>
<div class="bbWrapper">Benim evceezimde kuşum var, Oncağızı bırakıp zaten bir yere gidemem. Ben de artık evine bağlı birisi oldum. Kitaplarımı okuyup TV izleyerek mutlu oluyorum. Doğa ihtiyacım için park ve bahçeleri kullanıyorum arkilerim. Bende durumlar bu şekilde...</div>
<div class="bbWrapper">Bazen bir türlü satamadığım karavanımı da kamp yerine hediye edip bu işten tamamen uzaklaşmayı da düşünüyorum ama sonra yazın kamp yapmayı çok isteyebileceğimi düşünüp bundan vazgeçiyorum. Şimdilik Kahramankazan'daki düzenin korunmasında fayda var gibi...</div>