Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
<div class="bbWrapper">Haftasonu Güçlü'mle kampta olacağım inşallah... Uzun süredir Güçlü ile kamp yapmadık hazır yeni bahara da ermişken bir bahar kampı yapalım...</div>
<div class="bbWrapper">Evceezime geldim JUMBO boy Türk Kahvemi tellendirdim.<br />
Bugün okul çıkışı BİM'e uğradım. Alıncakları aldım. sonra evceezime geldim.</div>
<div class="bbWrapper">Duşumu aldım, Traşımı oldum Erkek Traş kolonyamı tertemiz sürdüm.<br />
Yücel Hoca delikanlı bir erkek insanı arkiler...<br />
Hayatımı erkekçe özgür yaşamaya devam ediyorum.</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1708" data-quote="yugun" data-source="post: 1592108"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1592108"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1592108">yugun' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Bir motokaravan alıcaktım pejo ama vazcaydım. Çektiğim krediyi geri kapattım. Güçlü ile idare etmeye devam edeceğiz...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Hocam karavanı ve güçlüyü satıp transporter panelvan almanı tavsiye ederim. Hem günlük işlerinde kullanırsın hem de korsan motokaravan olarak kullanırsın. iki aracını satınca borçlanmadan alabileceğin model secersin. Yakıtı da güçlü kadar yakar. Ben 5 senedir kullanıyorum çok rahat .Tek sıkıntı benimki 5+1 koltuk taşımak zorunda kalıyorum. sen koltuksuz panelvan almanı tavsiye edrim.</div>
<div class="bbWrapper">Beni şuyum buyum diye suçlayan kötü niyetli dedikoducu adamlar şizofren olmama neden oldular. Ama ben bunu da atlattım çok şükür. Ben özgürüm eyy Dünyalılar, İstersem şöyle böyle olurum. Sonuçta bu benim özgürlüğüm olup hiçbir insan evladını ilgilendirmez.</div>