215/75/15 kullanılmış lastiği olanlar.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turkergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,596

Etiketler

Ynt: 215/75/15 kullanılmış lastiği olanlar.

merhaba
aracınız standart ise bende 205/75/15 pirelli scorpion atr var.1 aylık lastikler 800 km bile yol yapmadım.
ilgilenirseniz, 4 tanesi 450 TL

mrb size uyarsa bende 225/75/15 mastercraft awt lastıklerı var 5 adet. lastıkler de herhangı bı yama falan yok. lastıklerı bu hafta aldıgım m-t lastıklerı takacagım ıcın bosa cıktıgından satıyorum. ilgilenırsenız telfon numaram 0555 806 02 70 fıyatı konusuruz

lastıkler bızım nurulllah abının ondaysa sorun yasamazsn ne dıyelım begenırsen hayırlı olsun

Arkadaşlar Nurullah Bey in lastikleri MT.Ben A/T arıyorum. O nu satın alacak başka arkadaş var bende büyük ihtimal onun lastiklerini alacağım. Yani bir nevi nurullah beyin lastiklerini de ben almış oluyorum ;) arwin link için çok çok teşekkürler..

Nurullah Bey e Çok Çok Teşekkür ediyorum. Çok sorunsuz bir alış veriş oldu. Bu akşam lastiklerimizi taktık. MT leri başka arkadaşa taktık. Ben de ondan çıkan AT leri taktım. MT leri taktığımız Mert Bey kısa bir deneme turu yaptı. Ses olayının haliyle arttığını söyledi. Ben de 215/75/15 lastikleri taktıktan sonra benim kabak lastiklerin hiç ses yapmadığını farkettim :smiley: Bende de haliyle ses olayı arttı. Ama araç daha dolgun göründü. Mt lastikler ise Mert Bey in arabada çok şık durdu. Aracımı sürekli kullanmıyor olsam o lastikleri zor verirdiim gerçi :smiley:. Bu lastik sorununu da GEZENBİLİR olarak çözmüş olduk. Herkese çok teşekkür ederim. Başka sorunlarda görüşmek üzere.

Evet yıllar sonra konuyu tekrar hortlatalım..Arkadaşlar eski vitarımı 4 sene once satmıştım..şimdi tekrar vitara aldım..herşeye baştan başlıyoruz yine..215/75/15 AT lastik lazım..şu an aracımın üzerinde çok temiz 205/70/15 lassa AT var..değiş tokuş yapılabilir vs..Elinde mevcut olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..teşekkürler selamlar...

Not:225/75/15 de olur..aracı daha yukseltmedim..alalı 2 gun oldu..235/75/15 yıllardır hic sıcak bakmadım ama en cok bulunan lastik..belki onu da düşünebilirim.

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR