22 ŞUBAT Pazar ATV Safari

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,339

kaşif

Hakan Özkaya
Yer
İstanbul
Web
www.dogakolik.com
Merhaba sevgili arkadaşlar..

22 ŞUBAT Pazar günü gideceğimiz yer Sırapınar köyü-Ömerli
ATV safaride önce eğitim verdikten sonra hoca eşliğinde yaklaşık 1 saat süren inanılmaz keyifli orman içi tura başlıyoruz. Turda bazı yerlerde tamamen ağaç altı yerlerde motorun farlarıyla geziyoruz parkurun ortalarındaki molada yazın meşhur ayranımızdan ikram ediyoruz kışın ise şöminemizin önünde çay ikram ediyoruz ayrıca molalarda mevsim meyvelerinden yiyebiliyoruz. Gezimizde kaplumbağ ve karacaya rastlayabiliyoruz. Resim çekmek için molalar veriyoruz. 6-12 yaş arası çocuklarınız içinde ATV'lerimiz bulunmaktadır. Siz safari yaparken çocuklarınızda özel parkurumuzda eğlenceli vakitler geçirebilirler. Günü biraz yorgun biraz adrenalini yüksek bir şekilde tamamlıyorsunuz. 12 çeşit parkurumuz vardır isterseniz çamurlu isterseniz manzaralı bir macera yaşıyorsunuz.

----------------------------------------------------------------------
----------

GEZİ KÜNYESİ

Yer: Sırapınar Köyü - Ömerli

Araç Yolculuğu:120 Dakika

ATV Süresi: Yaklaşık 90 dakika

Parkur: Kullanıcıların seviyelerine gore üç adet parkur kullanılmaktadır.

Yeni başlayanlar parkuru

Orta seviye parkuru

Mevsim: 4 Mevsim

Derece: Orta

----------

YANIMIZA ALMAMIZ GEREKEN MALZEMELER

AKSESUARLAR

Atv motosikletleri ile safari turuna katılan misafirlerimiz üzerlerindeki kıyafetleri çıkarmadan akademimiz tarafından verilen yağmur geçirmez alt üst kamuflaj tulumlarını, motosiklet kasklarını, eldivenlerini ve çizmelerini giyerek geldikleri gibi temiz bir şekilde tesisimizden ayrılmaktadırlar. Ayrıca aynı aksesuarların birçok insan tarafından kullanılması nedeniyle akademimiz hijyeni sağlamak için bütün misafirlerine saç için bone, ayak için galoş ve eller için lateks eldiven vermektedir.
----------

HAREKET YERLERİ VE SAATLERİ

07:00 - Bakırköy İncirli Boyner Önü

07:30 - Taksim AKM Önü

08:00 - Kadıköy Haldun Taner Önü

----------

ÜCRET VE ÜCRETE DAHİL OLANLAR

Katılım kişi başı 100 TL

Buna sabah Köy kahvaltısı (Çay+zeytin+peynir+sahanda yumurta+bal+kaymak+reçel)
Ulaşım, Atv eğitim ve kullanma ücreti dahildir…

Katılım En az 20 kişi oldugunda yapılacaktır….

----------

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Bana ulaşacağınız bilgiler aşağıda.. Sevgilerimle...

Hakan Özkaya

0.535 587 91 93

ozkaya_hakan@hotmail.com

----------

Lütfen kesin gelecek olan arkadaşlar bana isim, soyisim, cep telefonu
ve binecekleri yeri mail atsınlar.. En geç perşembe günü haber
verirseniz ben de ondan sonra arabayı ve diğer yiyecek v.s.
olaylarını halledebileyim..

------------------------------------

atv.jpg

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,209
Kayıtlı Üye Sayımız
167,074
Kaydolan Son Üyemiz
Dilek Kaya

Çevrimiçi üyeler