medford
"be a traveller, not a tourist"
Ynt: 23 Nisan 2010 (İç Anadolu Mavi Treni) Haydarpaşa - Adana Etkinliği
yalan oldu
yalan oldu

medford' Alıntı:ben öyle bir organizasyon yapacak tecrübe ve vaktim yok hem çalışıyorum hem okuyorum zamanım biraz kısıtlı ben bu konuda daha önceden organizasyon yapan site yöneticisi arkadaşlara burdan seslendim kişisel mesaj attım ama ses yok bende siteden umudumu kestim
düzenli bir organizasyon umudum kalmadı ama katılmak isteyen arkadaşlarla seve seve bu geziyi yapmaya çalışırım kısmet artık her şeye ragmen ben katılırım diyen arkadaşlar bana bildirsin ona göre ne yapıp ne yapmayacagımızı tartışalım önümüzde yeterli zaman var
teşekkür ederiz ilginizeceranus' Alıntı:Bu ay içinde çok yoğun organizasyonlar ile ilgilendiğimiz için ve 23 Nisanda başka bir etkinlikte olacağımız için bu konuyu Mayıs ayı için düşünüyoruz. Hat konusunda değişiklik yapılabilir, ama ben ilgileniyor olacağım bu konu ile, GEZENBİLİR'de hiç bir etkinlik yalan olmaz arkadaşlar![]()
ceranus' Alıntı:Bu ay içinde çok yoğun organizasyonlar ile ilgilendiğimiz için ve 23 Nisanda başka bir etkinlikte olacağımız için bu konuyu Mayıs ayı için düşünüyoruz. Hat konusunda değişiklik yapılabilir, ama ben ilgileniyor olacağım bu konu ile, GEZENBİLİR'de hiç bir etkinlik yalan olmaz arkadaşlar![]()