KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Davetiyeler için çok teşekkür ederiz.Aylardır bu fuara gelmek için can atıyorum inşallah birlikte güzel zaman geçirmek dileğiyle tekrar teşekkür ederiz EL&EN KARAVAN
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Davetiyeler için çok teşekkür ederiz.Aylardır bu fuara gelmek için can atıyorum inşallah birlikte güzel zaman geçirmek dileğiyle tekrar teşekkür ederiz EL&EN KARAVAN
merhabalar, davet için çok teşekkürler ama HATA İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu Girdiniz... diye mesaj veriyor.. nasıl davetiye alabilirim.. Teşekkürler.
merhabalar, davet için çok teşekkürler ama HATA İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu Girdiniz... diye mesaj veriyor.. nasıl davetiye alabilirim.. Teşekkürler.
Merhaba
Bende davetiye almak istedim ancak promosyon kodu yanlış seklinde hata verdi. Her seferinde ayni kodu göstererek hata vermeye devam ediyor. Ne yapmam.gerekiyor acaba. Otomatik dildurma varsa diye bur mesaj gördüm. Bunu nasil yapmak gerekiyor.
Tesekkurler