Kampta Sanat Ve Kamp Sanatçıları...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Pekçok kampta bulundum bazılarını da kendim düzenledim. Kamplarda hiçbir karşılık beklemeden çalan ve söyleyen çok sayıda arkadaşım oldu. Genelde pek hatırlanmazlar ama ben çok güzel şeyler çalan ve söyleyen Serkan YAYLA arkadaşımı çok iyi hatırlarım.
Daha büyük festival gibi etkinliklerde çalıp söyleyenler de var. Onlar biraz ayrı. Ben sadece bu başlıkta gönüllü çalan ve söyleyen arkadaşlarımı paylaşmak isterim.
Ben gençliğimde Serkan YAYLA'dan çok güzel Ahmet KAYA türküleri dinledim kamplarda. Ağzına yüreğine sağlık güzeldost. İyi ki varsın.
Turdak ile ortak yaptığımız bir kampta (Gölmarmara) bir keresinde bir müzik öğretmeni -adını hatırlamıyorum- arkadaşım muhteşem bir türkü söylemişti. Hala kulaklarımdadır.
Bir kampımda Kaan Bulakeri adlı bir arkadaşım harika gitarla şarkılar seslendirmiş, Kampımızı keyiflendirmişti.
Pekçok kampçıdost kamplarda çalar söylerler. Listeye eklenebilecek çok kişi olduğunu biliyorum ama kendim dinlemediğim kişileri eklemeyeceğim. Onları da dinleyenleri eklesin.

Sevgilerlee....

Etiketler
Ben bu meseleye gerçekten çok sıcak bakıyorum. Birkaç kez Gitar öğrenmeye çalışıp hayatın getirdiği zorluklar nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.
İnanın kendim çalıp söylemeyi o kadar da çok istedim kampçı dostlarıma...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR