235/75/15 Federal Couragai M-T 2.El

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ATİ79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,627

ATİ79

Kamp III
Yer
İSTANBUL
Lastiklerin durumu çok iyi sadece 2000 km yol yapmış durumda lastik ölçülerini büyüttüğüm için satılığa çıkarıyorum. herhangi patlak,yama,balon vs gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.. ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır. lastikler 4 adetdir ve set olarak satılcaktır. resimlerini çekip ekliyeceğim...

FİYAT : TAKIMI 400.00 TL dir.

Saygılar..

Etiketler

Ynt: 235/75/15 Federal Couragai M-T 2.El

ibrahim güney' Alıntı:
Atılgan ben lastiklere müşteri bulurum,gerçi çok uygun fiyat burdada kalmaz satılır, hayırlı satışlar

teşekkür ederim sağol ibrahim abi.. memnun olurum ...

irtibat telefonum : 0532 507 30 72

09062010409.jpg

09062010412.jpg

09062010413.jpg

bu ebat lastik kullanan vitara sahibi arkadaşım var fakat aracında yükseltme kitide mevcut bizzat kullanan birisi daha sağlıklı cevap verebilir

faruk' Alıntı:
merhaba,
lastikler vitaraya olurmu acaba?
merhaba cvp geç oldu ama cevaplayayım kusura bakmayın... eğer bassettiğiniz araç jlx4 kapı yukseltmesiz standart ise bu ebat lastikler sağ sol tam menavralarda ön şaseye içten surtme yapar onu da direksiyon ayar vidasından kolayca çoze bilirsiniz . ama buda menavranızı azda olsa kısıtlar . :eek: eğer araç 3 kapı ise böyle bir ayara gerek yok tur sürtme olayı olmaz nedeni ise rot kollarının farklı boyutudur. arkalarda iki modelde sorun yaşatmaz . ;) her iki akrisyon hareketler on off yanı hafif ofroad yapıcam derseniz ön tanpon uç eteklerini taşlamanız gerekir ama aracınızda yukseltme varsa bunlara gerek yoktur... ;) :D ;D ben kendi 3 kapı aracımda çok memnun olarak kullanıyorum .
lastiklere gelince çamur ve karda süper perfonmas , asfaltta ise 90 kmden sonra biraz uğultu yapar ama zamanla alışırsınız. ;) :smiley: yakıtı biraz arttırır büyük viteslerde hafif güç kaybı olur fakat tam bir mt lastik diyebilirsiniz. size standart suzikimde kullandığımın fotosunu yukluyorum bakın... ;) :D :D geç cevap için özür dilerim siteye anca gire bildim. ;) :D

PICT0011.jpg

PICT0003.jpg

PICT0023.jpg

PICT0013.jpg

PICT0035.jpg

Tatil uzadı galiba Atılgan bey..:smiley:
Bodrumdan adalar falan mı...:smiley:
sevgiler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Geri