245/70/16 ASFALT LASTİĞİ TAVSİYESİ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan resistance Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,095

resistance

Ana Kamp
Mesajlar
29
Tepkime Puanı
1
Jeep Cherokee aracımda şu anda Cooper STT lastikler var ve Cumartesi günü uzun bir seyahate çıkmam icap ediyor. Bu lastiklerle 1000-1500 km yol çok zor olur. Acilen 245/70/16 asfalt lastiği almam lazım.

Kumho'nun dört mevsim Road Venture APT KL51 lastikleri fena değil gibi, fiyatı da uygun. Ama fiyat/performans açısından seçenek olarak uygun gördüğünüz başka lastik de tavsiye ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 

Etiketler
Ynt: 245/70/16 ASFALT LASTİĞİ TAVSİYESİ?

hayırlı yolculuklar dilerim. bende mt leri taktıktan sonra asfalt için olan michelinleri kenara koydum çok iyi durumda michelinler rahat götürür getirir seni stt lerini de uzun yolda harcamamış olursun. ama bendeki michelinlerin ölçüsü 225x70x16 sana uyarsa numaram 0533 282 31 47 uygun bir fiyata veririm sana..patlağı yaması falan yoktur 4 ay önce çıkardım üzerinden sıfır lastik alacağına al dursun kenarda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-az-kullanilmis-kar-lastigi-michelin-acil-degil/detay
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Mesajlar
1,532,367
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

SON KONULAR



Geri
Üst