245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tefeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,770

tefeci

Grand Cherokee 2.7 CRD
2003 Grand Cherokee aracıma çamur lastiği arıyorum. ebat 245/75/16 ama bir alt yada bir üst ebat da uyar. sıfır yada iyi durumda çıkma lastik olabilir. Cooper STT veya Good Year Wrangler MTR tercihimdir. yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir.

arkadaşım size bu lastiği tavsiye edebilirim. Satılık 285/75/16 Goodyear Wrangler mtr

Ynt: 245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir.

!..ŞAHİN..!' Alıntı:
arkadaşım size bu lastiği tavsiye edebilirim. Satılık 285/75/16 Goodyear Wrangler mtr
hocam o lastikler benim camurluklarin icine sigmaz.

3 tane cooper STT 245/75/16 sıfır lastik buldum ve aldım. bir tane daha ihtiyacım var. yardımcı olabilecek var mı? şimdiden teşekkürler

Sinan merhaba, nasılsın? 8bir çeyrek te sıfır goodyear m/t lastik var 5 adet bir bak istersen

Maalesef satılmış lastikler. Bu arada cooper ları kaça aldın? Ben de almak istiyorum ama hala araştırma safhasındayım

selam abicim.
lastikler 3 tane oldugu için elinde kalmış bir bayide buldum. baya uygun aldım (225 TL). şimdi aynısından 1 tane daha bulmaya çalışıyorum.

Hayırlı olsun tek lastik bulmak biraz sıkıntı oluyor inşallah bulursunuz bende çevremi araştırayım bulunca haber veririm.kolay gelsin
bu arada 31 lastikler satıldı 215 65 16, 5 adet lastik duruyor ayrıca 30,a 9,5 15, 4 adet daha lastik var mt serisi bilginize 5 adette 265 75 16 lastikte yolda ;)

evet tek lastik bulmak baya zor ama diğerlerini uygun fiyata bulunca kaçırmak istemedim. aramaya devam ediyorum illaki bi yerden çıkıcak benim tek lastik :smiley:

fiyat gerçekten uygunmuş ama... bence de iyi ki almışsınız... nasıl olsa bulursunuz... Ben de Ocak ayında aynı ebatta Cooper S/T almak istiyorum.

lastiklerimi tamamladım hatta ihtiyacı olana nerde bulabilecegini de söyleyebilirim.

Ynt: 245/75/16 lastiği var satıyorum

arkadaşlar selam gooodyear wrangler 245 75 16 lastiğim var istenilenlere duyurulur 4 tane var 2si biraz kilometre yaptık ama öbür 2 si sıfır gibi -acil-
tel-05376718283

tefeci' Alıntı:
lastiklerimi tamamladım hatta ihtiyacı olana nerde bulabilecegini de söyleyebilirim.
AYNI EBATTA BANADA LAZIM ŞU AN BULABİLECEGİM HAZIR VARMI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TERCİHİM COOPER YADA WRANGLER MT :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR