KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
25 Aralık 2011 Pazar günü, Bolu - Karacasu Termal Tesislerinin Kuzeyinde yer alan Hamam Çayırında, Mahalli Off Road yarışı yapıyoruz. Yarışmaya Ankara, İstanbul, Düzce, Sakarya, Karabük, Zonguldak ve Trakya Off-Road Kulüplerinden yarışmacıların katılımları bekleniyor.
Ev sahipliğini Boloff’un yaptığı mahalli yarışın startı Pazar günü Saat 11:00’de Bolu Karacasu’da verilecektir. Toplamda 3 Etap üzerinden yapılacak yarışmada, katılımcılar 20 kapıdan oluşacak 2 km’lik parkurda, 3 tur atacaklar.
Yarışmaya tüm off road severler davetlidir. Pazar gününüzü eğlenceli, aksiyonlu ve bol çamurlu geçirmek isterseniz, Pazar günü Bolu – Karacasu mevkiinde olun!
Yarışmayla İlgili Yönetmelik ve Formları indirmek için; http://www.boloff.com/2011/12/19/25-aralik-2011de-off-roadcular-camurla-bulusuyor/
Ynt: 25 Aralık 2011′de Off Road’cular Bolu'da Çamurla Buluşuyor - BOLOFF
Bugün yarış için parkur hazırlıklarına girdik. Kısmen parkurumuz oluştu. 2km'lik bir alan seçtik yarışcılar için.
Hem sürücüler, hem de yarışcılar Çamur'a doyacaklar...
Ben bir kaç resim atayım en iyisi
Ben böyle Leş bir çamur daha görmedim.
Termal Kaplıcalarının yanında, alttan sürekli su çıkıyor.
Civarda yaşayan vatandaşlar; "buraya otlamaya giren hayvanlar bile batıyor, sizin ciplerinizin kesin batar" dediler...
Ve battık, hem de defalarca
ict3055' Alıntı:
Ben böyle Leş bir çamur daha görmedim.
Termal Kaplıcalarının yanında, alttan sürekli su çıkıyor.
Civarda yaşayan vatandaşlar; "buraya otlamaya giren hayvanlar bile batıyor, sizin ciplerinizin kesin batar" dediler...
Ve battık, hem de defalarca
Sanaldan sonra reelde tanışmak o zevk bana aittir. Bahane ile yakın çevredeki arkadaşlarla da tanışmış oldunuz.
Hafta içi daha serbest vakitte ve ayaklarımız kuru iken ;D görüşmek ümidi ile...
Yanımda makinam yoktu ama birazdan fotoğraflarda gelir sanırım.
camouflage' Alıntı:
Sanaldan sonra reelde tanışmak o zevk bana aittir. Bahane ile yakın çevredeki arkadaşlarla da tanışmış oldunuz.
Hafta içi daha serbest vakitte ve ayaklarımız kuru iken ;D görüşmek ümidi ile...
Yanımda makinam yoktu ama birazdan fotoğraflarda gelir sanırım.