25, kare gerçeği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,003
Ynt: 25, kare gerçeği

bahsettiğiniz şey subliminal mesajlardır. yukarıda verilen kola reklamı örneği gibi. ama sanal reklam uygulamasından kasıt, subliminal mesajlar mıdır ? ondan emin değilim..

Etiketler

freegraf' Alıntı:
21.kare ne olaki ?...

21 değil hocam 25 ! ;D Filmler de biliyosunuz kare kare dir.İnsan gözüde saniyede 24 kare alıgılıyabiliyormuş. 24+ 1 olunca yani 25. kare yi gözümüzle seçemesekte bilinç altımıza mesaj gidiyormuş. Bu bir reklam veya proboganda olabilir. Yani 21. kareyi görüyoruz onda problem yok. Sorun 25. karede....

ben anlamam abi ben 21.karede meseleyi hallediyorum.ondan sonrakilerini de siz halledin.Kendi aranız da paylaşın.bir de 8 mi ?16 mı ?35 mi?.pian filme daha sonra geleceğim.iyi paylaşımlar.

aslında o kareyi de görüyoruz, ama algılayamıyoruz diye biliyorum..

gncr' Alıntı:
aslında o kareyi de görüyoruz, ama algılayamıyoruz diye biliyorum..

İlginç bir nokta aslında tartışılır. Görebilsek zaten gördüğümüzün farkında olur ve gördüğümüzü söyleyebiliriz. Algılıyamıyor olsaydık o zaman bilinç altımızı etkilemez 25. karenin bir esprisi olmazdı. Aynı şeyden bahsediyoruz ama tanımlamalar farklı

Bilinçaltımızı nasıl koruyabiliriz?

Bilinçaltımızı korumak için televizyon seyrederken çok seçici olunması gerekiyor. Mümkün olduğu kadar minimalist yaşamak ve teknolojiyi bilinçli kullanmak önemli. Kur’an, Cevşen okumak da bilinçaltının düzenlenmesi ve korunmasına etki ediyor. Güne başlarken, ya da bir film izleyeceksek, “ben bu filmi izlerken sadece bana faydalı olanları almak istiyorum.” diye telkin vermek işe yarayabilir. Ayetel Kürsi okuyarak etrafınızı çevirin ve etrafınızdan ışıktan bir koruma kalkanı olduğunu düşünün.

[/quote]

Bu uzun yıllardır kullanılan bilimsel bir teknik.
Ama arkadaşın korunma tavsiyesi biraz fazla bilimsel olmuş.. Ayetel kürsi okuyarak korunmak..
Kolay gelsin..

Saygılar,