2500 cc 4 Silindir Kare Kasa Cherokee Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,481

Etiketler

Ynt: 2500 cc 4 Silindir Kare Kasa Cherokee Hakkında

Deniz Bey bu araç ne yazıkki bir işe yaramaz, o motor ve şanzımanı çöpe atıp V8 otomatik koymak lazım :smiley:
Ne yazıkki yakıt sarfiyatı 4 litre ile aynıdır ama performansı yarısı kadar... Şanzımanı AX-5 dediğimiz arazide fazla zorlanmaya gelmeyen bir şanzımandır.

ben bu aracın 96 modelini 5 aydır kullanıyorum, çok ağır off-road yapmadım, zaten tarzımda değil ama orta kullanımda, oldukça memnunum. Araç üstü çadırla, camper olarak kullanıyorum, kimsenin çıkamadığı yerlerde, kamp yapabiliyorum, kesinlikle ciddi bir arıza yaşamadım. AX 5 şanzuman, hafif kullanım dediklerine bakmayın, bu Cherokee lerin en hafifi bile, çoğu arazi aracına taş çıkarır. Bunu en iyi, dik rampaların iniş ve çıkışlarında hissedebiliyosunuz.
ayrıca, yakıt kesinlikle 4.0 ile aynı değil, çok daha ekonomik, gaza 4.0 kullananlar gibi korkmadan basmak, çok daha keyifli...

Babam ve ben bu 1985 model 2.5 XJ'i yaklaşık olarak 18 yıldır kullanıyoruz, gerek uzun yol olsun, gerek hafif offroad olsun, hiç şikayetimiz olmadı daha. Şehir içinde kilometrede yaklaşık olarak 50 kuruş yakıyor meret, 4.0a kıyasla çok daha az.

metalli-guy' Alıntı:
Babam ve ben bu 1985 model 2.5 XJ'i yaklaşık olarak 18 yıldır kullanıyoruz, gerek uzun yol olsun, gerek hafif offroad olsun, hiç şikayetimiz olmadı daha. Şehir içinde kilometrede yaklaşık olarak 50 kuruş yakıyor meret, 4.0a kıyasla çok daha az.

siz nerde yaşoyorsunuz bilmiyorum, muhtemelen gazın pahalı olduğu bir yerde, Ben Ankaradayım ve şu an yakıt 320-340 kuruşlarda. Gerçi motorda yeni versiyon, oda fark edebilir.

Serko' Alıntı:
siz nerde yaşoyorsunuz bilmiyorum, muhtemelen gazın pahalı olduğu bir yerde, Ben Ankaradayım ve şu an yakıt 320-340 kuruşlarda. Gerçi motorda yeni versiyon, oda fark edebilir.

Arkadaşın aracı biliyorum, verdiği değer benzin değeri gaz değil :smiley:.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler