Ankara dan Murat abinin aracı lastikler bildiğim kadarıyla 285 75 16 A/T 3cm spacer + 2" yükseltme + dodik..yanlışta biliyor olabilirim tabi..Bu görüntüde bile lastikler biraz içeride ama gayet hoş duruyor yükseltme baya değiştiriyo aracı onuda takıcam..ama şuan ona ayırıcağım bütçe ile panjur dodik puma kaput alabiliyorum ve onlar yükseltmeden daha cazip geliyor..o yüzden yükseltme 2. aşamada..ilk aşama dodik panjur kaput spacer jant..
3. aşama olarak 3.5 v8 motor atıcam araca o atıldıktan sonra lastiklerde büyüyecek takıcağım lastikte belli zaten
3.5 v8 den sonra bu lastikler gelicek plan bu şekilde yani..
selamlar herkese bence spacer larını defender orjinal bijon ölçüsü değilde 5x120 bijon aralığı yaptırırsan birsürü seçeneği olan off road jantı kullana bilirsin ve aynı zamanda yol için discovery veya range rover jant lastikleri kullana bilirsin piyasada 1500 4000 tl ye 5li jant lastik takımları bulmak çok kolay. Tabiki bu benim fikrim olur yada olmaz burada tartışalım.
O tarz jantlar hiç hoşuma gitmiyor defender da SUV havası oluyo..şuanlık ilk tercihim sac ama eğer uyuyorsa Defender a aşağıdaki resimde bulunan jantı düşünüyorum
Buarada 3.5 v8 3 4bin arası bulunuyor diye biliyorum yanlış bilgide olabilir tabi..ama muhtemelen td5 den puma dan ucuzdur
Öndeki +2 inch hd yay, arka +2inch stardart yay ve 5 cm get. amortisörler +5 inch. Ön tamponu ben yaptırdım. Çamurlukları Balıkesirden Umut Kılıç arkadaşımızdan aldım.
Param olsa düşünmeden alırım senin defenderı.
tam kesinleştirdiğin zaman yine haberleşelim, Defender ın tamamı olmasada sana lazım olmayan parça bende hayat kurtarıyor biliyosun.
Selamlar.
Param olsa düşünmeden alırım senin defenderı.
tam kesinleştirdiğin zaman yine haberleşelim, Defender ın tamamı olmasada sana lazım olmayan parça bende hayat kurtarıyor biliyosun.
Selamlar.