Hangi işin arkasındasınız ? Ustaya telefonda israrla söyledim bu dodikler büyük , içinden çamurluğun kenarları görünüyor , yerine takılamıyor. Göndereyim kesip düzeltin hiç olmazsa
Aldığım cevap = Bir şey yapamayız .
Merak edenler Trabzon ve doğu karadenizin en meşhur defender ustaları Ali İhsan ve Temel ustaya telefon açıp sorsun . Dodikleri neden takmadınız diye ...
Üzerinde durmayacaktım , " bu yaşta bir tecrübe daha olsun" deyip geçecektim ama bir de " biz sattığımız malın arkasındayız" demese ..
Lastikmiş mastikmiş . Araçta 265 85 16 toyo open cauntry lastikler var hem hiç takamadık ki vida yerlerini dahi delemedik olmuyor diye ...
arka tarafını çamurluğun kenarına getiriyorsunuz dodik önden farın yanından dışarı taşıyor ortalamanız lazım bu defa da çamurluğun kenarları dodiğin içinden görünüyor.
Taha , olmadı demez . Kimsenin kalbini kırmak istmez . Ayrıca aracı siyah içten çamurluk görüntüsü resimlerde belli olmuyor.
Alırım elime makinayı tahanın dodiklerini veya bendekilerin aracın kenarına tutup çeker resmini koyarım.
Malımızın arkasındayız demeyin. Bana dediğiniz gibi " beğenmediysen bakasına sat deyin.