28 Aralık 2008 Pazar Günü Gezi Organizasyonu Yapmayı Düşünen Var mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Marmara Off Road Team Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<div class="bbWrapper">Merhaba Arkadaşlar,<br /> <br /> Önümüzdeki pazar günü 28/12/08 tarihinde İstanbul Anadolu yakasında Şile-Ömerli taraflarında planı olan arkadaşlar var ise onlara katılıp hem tanışmak hemde tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Eğer farklı bölgeler içinde yapılan planlar varise onlarada dahil olmaktan mutluluk duyarız.Biz off road&#039;a yeni başlamış bir arkadaş gurubuyuz.Orta zorlukta bir parkur düşünüyoruz ,yeni başladığımızı ve hazırlıklı bir arabamız olduğunu göz önünde bulundurarak değerli öneri ve katılımlarınızı bekliyoruz.<br /> <br /> Aracımızın özelliklerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz.<br /> <br /> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21071.0<br /> <br /> Selamlar...<br /> <br /> Mesud</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 28 Aralık 2008 Pazar Günü Gezi Organizasyonu Yapmayı Düşünen Var mı ?</b><br /> <br /> Merhaba Mesud<br /> Organizasyon gerçekleşir ise ben katılırım.<br /> Selamlar,<br /> Hürriyet</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 28 Aralık 2008 Pazar Günü Gezi Organizasyonu Yapmayı Düşünen Var mı ?</b><br /> <br /> <br /> forumu biraz araştırırsanız bulabilirsiniz...<br /> <br /> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21827.0</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 28 Aralık 2008 Pazar Günü Gezi Organizasyonu Yapmayı Düşünen Var mı ?</b><br /> <br /> Önder Bey teşekkürler dün Marmara bölgesi gezileri karış karış ettim ama konu gözüme çarpmamış.<br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="hürriyet grit" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> hürriyet grit' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Merhaba Mesud<br /> Organizasyon gerçekleşir ise ben katılırım.<br /> Selamlar,<br /> Hürriyet </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Hürriyet Bey organizasyon başlamış bile o konuya dahil olalım.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 28 Aralık 2008 Pazar Günü Gezi Organizasyonu Yapmayı Düşünen Var mı ?</b><br /> <br /> Mesud bey,<br /> Güzergah, buluşma yeri gün ve saat belli oldu mu?<br /> Selamlar.<br /> <br /> Mesud bey,<br /> Sanırım yeni üye olduğum için off road gezilerimize gelen mesajı açamıyorum.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 28 Aralık 2008 Pazar Günü Gezi Organizasyonu Yapmayı Düşünen Var mı ?</b><br /> <br /> Hürriyet Bey,<br /> <br /> Aşağıdaki konuya linkten ulaşabilirsiniz.<br /> <br /> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21827.0</div>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri