280 GE REİNCARNATİON

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sametdsl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,644

Etiketler

Ynt: 280 GE REİNCARNATİON

hayirli ugurlu olsun samet. allah yardimcin olsun kardes...

bol bol resim ve dusuncelerini paylas ki katkilarimiz olsun. izolasyon derken ne demek isten ??

arac hakkind bilgi alsak iyi olur samet. kimden aldin, kaca aldin... simdiki halinin resimlerini paylasabilirmin acaba...?

saygilar huseyin

Hüseyin abi,Nerden çıktı bu araba deme sakın.
Yapılacaklar
1.Full izalasyon
2.Dış görünüm 2012 model
3.İç görünüm 1990-2000 model arası
4.Olmassa olmaz koltuklar BMW M3 Deri+Elektrikli+Isıtmalı+Spor koltuklar
5.Profesyonel Müzik Sistemi
6.AMG 19'inç Jant Lastik

İzalasyon derken.Aracın komple Ön dashboard'dan itibaren Tavan+Taban+Kapı içleri+Arka bagaj kapagı ve Gözün gördügü heryere ısı ve ses yalıtımı yapılmaya başlanıyor.Araç zırhlı gibi olacak :smiley: Yol sesi,Motor sesi,Lastik sesi %50 Yok olacak

on koltuklari aldimin ? su an elimde var !!!! yarin konusalim....

izolasyon konusunu da ilgimi cekti. kullanacaginiz malzeme nedir acaba ?

harika biseyler doguyor.... :smiley:

Araç önümüzeki hafta boyadan çıkıyor hayırlısı ile işlemlere hızlı bir şekilde başlayacagız....

Koltukların aldım bile,Lexus SC 430 Cabrio.İç ahşap kısımlar olmassa olmaz Piano black olacak.

P31.jpg

18620_Lexus_SC430_391086984_3fea91d826.jpg

2004-sc-430_14.jpg

Teşekkür ederim,Ön torpidoda 2010 model olacak ve tüm fonksiyonlarda çalışacak.Hayırlısı ile tüm G severlerede bizzat gösterecegim hayırlısı ile

Zevk ve hobiler tartışılmaz. Benim cabrio üzerindeki çalışmam aracı yürüyen bir eve dönüştürmek.Yani bütün çalışmam exterior üzerine.Çalışmalarım bitti sayılr.İleride çalışmalarımı bir topikte paylaşacağım.
Selamlar

Hayırlısı olsun bayağı merak ettim senin aracını.bir an evvel açıver topigide bu yaz sıcagında bu susuzluktan bide meraktan çatlamayalım

Benim aracımın sade fotosu bu,bildiğim kadarıyla Türkiyede bundan sadece bir eski model olan bu cabrio,bir de yeni bir sıfır km si yeni geldi Türkiyeye.

Resim 200.jpg

Resim 066.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR