3.2 v6 Şanzıman Ve Radyatörde Sorun Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,302
Ş

şirin

Ziyaretçi
şanzıman ve radyatörde sorun var . bu aracın parçalarıda yok bi yardımcı olurmusunuz bunun parçalarını nereden bulacağız . ben bursadayım

Etiketler
Ynt: 3.2 v6 Şanzıman Ve Radyatörde Sorun Var

Arkadaşımda 2.2 frontera olduğu zamanlar gittiğimiz istanbul ataşehir'de bir usta vardı. Bize çıkma parça bulmuşluğu vardır. Opel Ataşehir 216 317 4140. Bir şansınızı deneyin isterseniz.

verdiğiniz numarayla görüştüm. teşekkür ederim.

ankara güven oto hurdalığını arayabilirsiniz orada çalışanlar Arif -05325105621 , Davut - 05374279614 bunları bir arayın.Kiliste bir hurdalık var birde Mersinde bu hurdalıklarda da frontera var, radyatörü 0 da bulabilirsiniz.Buraların telefonları yanımda yok ama yarın onları da yazarım.Canınızı sıkmayın sakin olun parçaları mutlaka bulursunuz.Bende 4-5 ay önce ayna mahruti aramıştım .Sonunda buldum.Birde aracın model yılı ve motor tipi neydi.

araç 1999 model motorda v6 3200. otomatik vites

Sıfır parça istiyorsan İstanbul Aksaray da Cihan Oto var..

hocam radyatoru bulabıldınızmı ...aslında benımde radyatorde sorun var degısmesı lazım ..bu gun bır radyatorcuye gıttım alumunyum bulamadık ama bıkac yerı aradıktan sonra bakır bulduk ..fıyatı 400 tl soyledı ama sıtede baska bır arkadasımız 300 tl yaptırmıstı ...ondan yardım sozu almıstık bulamadıysan ondan 2 adet rıcada bulunalım ımkanı varsa yaptırsın ..eger olmassa burdakı radyatorcuyle gorusur sana nerden sıparıs verebılecegın konusunda yardımcı olmaya calısırım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler