3.5 pajero düşünüyorum yardım ltf

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kursad75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,479

kursad75

Yeni Üye
Merhaba,

Galloper'ımı yeni sattım. Birkaç alternatif (Pathfinder, Explorer ve Blazer) baktım ama Galloper'dan sonra otomobil gibi geldiler. Ayrıca Explorer ve Blazer için arazi aracından çok asvalt arabası yorumları da duydum. Aslında bütçem Pajero için pek uygun olmasa da alışkanlıklar ağır basıyor biraz borçlanıp 3.5 V6 almak istiyorum. Gönlümde yatansa VX100 aslında.

Öncelikle yardım ricam; aracın artı ve eksileri (galloper iyi hoştu ama uzun yolda rampalarda 130-140'tan 80'e kadar düşüyor, ve performansına göre çok yakıyordu. hafif orta yol dışında ise istediğimi yeterince veriyordu, tabii diff kilit yok).

Ayrıca webden bulduğum aday pajerolar ise aşağıda, araçları tanıyan bilen varsa yardımcı olursa büyük iyilik yapmış olur. Zira bütçe kısıtlı, bir de araç bozuk çıkarsa düzeltecek para da bir süre olmayacak. Aracın alınması gereken fiyat konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-3-5-v6-shrw-v45-ozel-uretim-52636545/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-oto-city-den-turkiyede-essiz-benzersiz-pajero-4x4-full-full-62175555/detay/

Şimdiden teşekkürler.

Saygılar.

Etiketler
Ynt: 3.5 pajero düşünüyorum yardım ltf

bendede 1997 model montero 3.5 var.bence çok güzel ve kullanışlı bir araç.hem arazide olsun hem şehir içinde. şimdiden güle güle kullanınız

Bende acemi sayılırım ama,arkadaşlardan duyduğum ve okuduğum kadarı ile bu camiada makbul bir araç.

Çok sert off road yapmıyorsanız PAjero 3,5 lar çok iyi araçlardır 5 kapıları. Tek sorun lpg tankını vx100 lerdeki gbi stepne yerine takamadığınızdan lpg tankı bagajda yer kaplar. Çok seridir, motoru çok verimlidir o güce göre az yakar. Mümkünse LPG takılmamış araç alın, uzun vadede lpg li motorları sorun çıkartabiliyor. Hatay'daki araç benim hoşuma gitti ilandaki. Ama fotoğraflardan anlaşılmaz iyi ve anlayan bir ustanın bakması lazım. Arazi vitesini, arka difransiyel kilidini almadan kontrol ettirmek lazım. Yürür aksamdan kasislerde vs ses geliyormu arabada sağa sola çekme varmı iyice bakmak lazım. Sorunlara görede alırken fiyat kırmak iyi olur. 28 000 üstü rakamlar bence lpg siz bir araç için fazladır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR