3.7 Seçİm İçİn Yardim Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ÇAĞDAŞMUSTAFA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,255

ÇAĞDAŞMUSTAFA

Ana Kamp
Selamlar,

Forumu uzun zamandır arazi araçlarına ilgim olduğu için takip ediyorum.Geçen hafta 2.0 fsı 2005 model passatımı
sattım ve jeep almaya karar verdim.4.7 ve 3.7 arasında kararsız kalsamda hergün kullanım için 3.7'nin daha uygun olduğuna karar verdim.Siz ustalardan ricam 2 Liberty arasında kaldım.Birincisi siyah,2003 model,102 bin km.,gaz yok
ve araçta söylenmesine göre 30 bin küsür hasar kaydı var.Satıcı 2. sahibi ve açıklaması 1.sahibinin karda kayması sonucu
sol tarafından kaza yapması,çiftkurtlarda yapıldığı için masrafın fazla yazılması,çiftkurtlar telefonda bilgi vermiyor.

İkincisi,gri,170 binde hasar kaydı 3000 tl,2004 model ,gazlı.
Siyah rengi çok istiyorum ama hasar durumu kafamı kurcalıyor.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Etiketler
Selamlar ,

Kararımı verdim ve 2004 model 172 binde bir 3,7 sahibi oldum. 2005 Passaat sonrası biraz küçük ve konforsuz geldi ama hayalim gerçek oldu.
Yakın zamanda fotolar geliyor.

Hayirli olsun hayalinizi gerceklestirmissiniz buna gercekten cok sevindim bol bol gezi fotograflarinizi da gormek isteriz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı olsun. kazasız günler dilerim.
IMG_0165.JPG

Öncelikle herkese teşekkürler,şimdilik aracımda sorun yok gibi,alt sis lambalarının nerden yandığını bulamadım o kadar.Birde araçta 245/70/16 lastik var,bu lastıkleri yüksetme yapmadan takabilirler mi bilmiyorum,yükseltme varmış gibi gözüküyor ama ne kadar yükseltilmiş çözemedim.

sis lambası için far kolunu dışa çekeceksiniz.

Son düzenleme:

belki düşük kaliteli yan sanayi kol takılmıştır. bizde bir ara WJ varken, arka sis farı işareti olmasına rağmen kol çekildikten sonra ikinci kademeye dönmüyordu. Belkide içinde tırnağı kırıktı bilemiyorum.

Eğer kolun uç tarafı dışarı çekilmiyorsa demekki sonradan uygulanmıştır. Sis farı işareti yok ise zaten çekilememsi de normal olurdu. Eğer isterseniz elimde mopar çıkma kol var. yazıları soldu diye arabadan çıkartmıştım. Takması çıakrtması müthiş basit. 1.5 dk filan alıyor. iki vida tutuyor. Bende sis farı olan bir yan sanayi kol taktım ancak kalitesine göre değişiyor tabiki. Amerikadan gelmişti parça ebay kullanılabiliyorken.

Ilgilenirseniz mesaj atın.

Nihayet buldum,ben kolun tamamını geriye doğru itiyordum,Allah'tan kolu kırmadım,sadece far bölümünü dışa çekince yandılar.Bu gün cd alıp denedim teyipte çalışıyor.Uygun veya ikinci el tavan sepeti olursa almayı düşünebilirim.Tüpten sonra bagaj küçülmüş,küçük bir buzdolabı,masa sandalye olan bir çanta birde kamp ocak ve ışık seti koydum bagaj bitti gibi.
Bayramda Ballıkayalar Parkı yada iğneada yapmayı düşünüyorum.

Ballıkahayı boşver gelibolu yayla köyüne gel ben ailece ordayım pazartesi salı çadır kurucam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR