Yazmıyacaktım ama dayanamadım
Nilüfer ve Serhat çifti bizlerin ailecek görüştüğü aile dostumuzdur. Kızları kızımın arkadaşıdır. Nilüfer Hanım İngilizce öğretmenidir. Hatta ortaokulda kızımın İngilizce öğretmeniydi. Serhat Bey de beden eğitimi öğretmendir. Yıllardır ailecek çadır ve kampçılık kültürleri var. Hatta Serhat Bey dağcılık, dağ kampçılığı, treking, izcilik kültüründen gelmektedir. 2011 yılında ben karavan alınca heveslenip karavan almaya niyetlendiler. Araştırma yaparken bana sık sık danışmışlardı. Benim tavsiyemle gezenbilir'e üye olmuşlardı. Araştırmalar sonucu çekme karavana ve en sonunda Pino karavana karar kıldılar. Severek karavanlarını aldılar. Hatta ilk kamplarını hep beraber Poyrazlar Gölü'nde yaptık. Daha sonra ki yıl beraber Hipo Kamp'da da kamp yapmıştık. Karavanlarından hep memnundular. Burada da bu gezilerini, memnuniyetlerini paylaşmışlar. Tanıdığım kadarıyla Nilüfer&Serhat çiftinin herhangi bir ticari kaygısı ya da sadece müşteri - satıcı ilişkisi olan birisini koruma güdüsü olacağını sanmıyorum. Sadece memnun oldukları karavanlarını anlatmışlar. Tanımadan etmeden yargısız infaza girersek burada paylaşımlarına yeni başlamış bir üyemizi kaybederiz.
Nilüfer Hanım, Serhat Bey paylaşımlarınızı, gezi yazılarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyoruz.