Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki bu araçların uzun şaseleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç kullanma ya da deneme şansınız oldu mu? Motorlar ve diğer teknik donanım kısa şase olan telekom araçları ile aynı mı acaba? Uzun şase olan araçlar karavan olarak kesinlikle daha rahat olacaktır bu gerçek ama muhtemelen arazi kabiliyetleri de azalacaktır tabi..Bende bu aralar bu aracın uzun şaseleri ile ilgileniyorum ama sizlerin görüşleri önemli..
O dönemde karşımıza çıkmadığı için hiç incelemek ve karşılaştırmak gibi bir durumumuz olmadı. Uzunlukları tüm donanımı yerleştirmek açısından tabii ki bir avantaj.
Tüm yazıyı fotoğrafsız okuduktan sonra şimdi fotoğraflı olarak okuyacağım
Hafta sonu 2001 4x4 413CDI almak için Türkiye'ye gelecektim, devlet sağolsun gene aldığım izin iptal oldu. Sonraki haftayı deneyeceğiz bakalım. Instagram photo by Yalçın Aydın • Feb 17, 2016 at 5:22pm UTC
Merhaba... Kısa süre önce Türk Telekom çıkması 4x4 sprinterlerden bir tanesine sahip olma şansı yakaladım... Fakat ön difransiyelden gelen bir sürtünme sesini yok edemiyoruz... Bütün bilyeler değiştiği halde sürtünme sesi gelmeye devam ediyor.. Sizin de başınıza böyle bir sorun geldi mi? Bu işlerden anlayan bir usta önerebilir misiniz?