s.n alfonse mesela senin anlayacağın dilde buraların faydası size şöyle sizi çorludan dan s.n ekiNoks hanım bir gezenbilir etkinliği için davet etti ,sizde acilen angaradan çıktınız yola istanbula doğru ,istanbula yaklaştığınızda bir an istanbulun o keşkemeş trafiği geldi aklınıza hemen aracınızda veya cebinizde bulununan herhangi bir cihazla istanbul trafiğini canlı canlı izlediniz ,ama oda ne her iki köprü de oldukça yoğun sizde etkinliğe geç kalmışssınız , hemen ne yapıcaksınız daha kartal veya gebze civarındasınız hemen direksiyonu kıracaksınız kuzeye yani karadenize doğru, ve beykoz tarafından 3.boğaz köprüsünü kulllanarak vede işte bu resimlerdeki yollardan geçerek istanbulun içine girmeden dosdoğru edirne istikametine doğru yol alacak ve oradanda ister silivriye ,ister çorluya ,veya çerkezköye,istediğiniz çıkışı kullanarak kolayca ve rahat stressiz bir şekilde uçak pistinde gider gibi keyifli ve güvenli bir sürüşle kazasız belasız en azından en az riskle sevdiklerinize kavuşacaksınız ve aynı hız ve güvenle angaraya geri dönebileceksiniz . umarım anlatabilmişimdir belkide senin bu sorun sayesinde başkalarıda aydınlanmış olabilir
ha bu arada bana uğrayıp bahçemde soğuk bir ayran veya demli bir çay içmek istersen eğer sadece 1 km kadar yan yoldan çıkacak bana geleceksin
ayrıca ben nişantaşı ,osman bey,civarını terk edeli 27 sene oldu bu sebeble pek bilmem oraları ;D ;D
saygılar sevgiler bizden