3. Boğaz Köprüsü Henüz Yok Ama Yolları Bitiyor Bile

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,254
Ynt: 3. Boğaz Köprüsü Henüz Yok Ama Yolları Bitiyor Bile

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (12).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (16).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (13).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (14).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (17).jpg

Etiketler

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (18).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (19).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (20).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (21).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (22).jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (24).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (25).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (26).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (27).jpg

3.BO?AZ YOLUNA PARALEL OTOBAN (29).jpg

Evettt burası ist bağcılar mahmutbeyden çıktıktan 32 km sonra yolun sonu gibi görünen tayakadın köyü dür ama buradan sonrada sağa kemerburgaz , göktürk ve sarıyere gidiyorsunuz , sola ise çatalca,vize,saray , istikametlerine doğru tek şeritli yollar ile gidebiliyorsunuz ama şimdilik , zira yeni otoban bittiğinde bu yolculuğumuz yine buralardan yeni yollar ile daha güvenli daha keyifli ve daha az kazasız sürüşlerle devam edecektir.
ayrıca buralara yeni yolların çalışmalarını izleyeme gelebileceğiniz gibi tatil günlerinizde ormanları , çeşitli büyüklükte gölleri, göletleri , karadenize yakınlığılı ile denize girebilme ve her türlü pikniklerinizi ailenizle güvenli bir şekilde mutlu ve huzurlu tatiller yapabileceğinizi çevreyi bilen bir arkadaşaınız olarak hepinize tavsiye ediyorum .bilenler zaten biliyor.
saygılarımla.
kemal.

eksperoto' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler kemal bey
elinize sağlık baya zaman ve emek harcamışsınız.
Serkancım bende sizlerin beğeni ile izlemenize teşekkür ederim evet biraz uğraştırdı ama önemine binaen ve bilgi paylaşımını çok önemsediğmden gezenbilir ruhu ile vede artık izlendikçe ve faydalı olduğumu düşündükçe yorgunluğum da gider .
saygı ve sevgilerimle.

Kemal abi,

Eyvallah... Vallahi böyle çok güzel oluyor paylaşımınız. Eminim ihtiyacı olanlar inanılmaz faydalanıyor ve heyacanlıyordur...

Ben zevkle takip ediyorum ama pek bişey anlamıyorum tabiki... ;D Buralar nereki...? ;D

İstabulun taşı toprağı toz toprak inşaat ;D

Nişantaşı nasıl, Cadde nasıl.... S virajını da merak ediyorum açıkçası ;D

Umarım nükteme kızmadınız.... Emeğiniz takdire şayan...

Saygılar....

s.n alfonse mesela senin anlayacağın dilde buraların faydası size şöyle sizi çorludan dan s.n ekiNoks hanım bir gezenbilir etkinliği için davet etti ,sizde acilen angaradan çıktınız yola istanbula doğru ,istanbula yaklaştığınızda bir an istanbulun o keşkemeş trafiği geldi aklınıza hemen aracınızda veya cebinizde bulununan herhangi bir cihazla istanbul trafiğini canlı canlı izlediniz ,ama oda ne her iki köprü de oldukça yoğun sizde etkinliğe geç kalmışssınız , hemen ne yapıcaksınız daha kartal veya gebze civarındasınız hemen direksiyonu kıracaksınız kuzeye yani karadenize doğru, ve beykoz tarafından 3.boğaz köprüsünü kulllanarak vede işte bu resimlerdeki yollardan geçerek istanbulun içine girmeden dosdoğru edirne istikametine doğru yol alacak ve oradanda ister silivriye ,ister çorluya ,veya çerkezköye,istediğiniz çıkışı kullanarak kolayca ve rahat stressiz bir şekilde uçak pistinde gider gibi keyifli ve güvenli bir sürüşle kazasız belasız en azından en az riskle sevdiklerinize kavuşacaksınız ve aynı hız ve güvenle angaraya geri dönebileceksiniz . umarım anlatabilmişimdir belkide senin bu sorun sayesinde başkalarıda aydınlanmış olabilir ;)
ha bu arada bana uğrayıp bahçemde soğuk bir ayran veya demli bir çay içmek istersen eğer sadece 1 km kadar yan yoldan çıkacak bana geleceksin :D :D
ayrıca ben nişantaşı ,osman bey,civarını terk edeli 27 sene oldu bu sebeble pek bilmem oraları ;D ;D
saygılar sevgiler bizden

3.cü Boğaz Köprüsü tamamlanıp, açılışı yapılırkene ben hala Karayollarında çalışıyor olur isem, sizleri açılışa davet ederim efenim... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Açıklaman çok aydınlatıcı idi Kemal abi, kutluyorum seni... :D

ekiNoks' Alıntı:
3.cü Boğaz Köprüsü tamamlanıp, açılışı yapılırkene ben hala Karayollarında çalışıyor olur isem, sizleri açılışa davet ederim efenim... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Açıklaman çok aydınlatıcı idi Kemal abi, kutluyorum seni... :D
Özel davetiyemi bekliyor olucam, ayırca köprünün açılışını yaptıktan yeni otobandan 10 dakika içinde bizim bahçede oluruz ,sonra aile boyu bahçemizde mangal yakarız inşaallah.
Bende size tüm yaşamınızda başarılar diliyorum ,ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim fatoş hanım.

seyyah-34' Alıntı:
s.n alfonse mesela senin anlayacağın dilde buraların faydası size şöyle sizi çorludan dan s.n ekiNoks hanım bir gezenbilir etkinliği için davet etti ,sizde acilen angaradan çıktınız yola istanbula doğru ,istanbula yaklaştığınızda bir an istanbulun o keşkemeş trafiği geldi aklınıza hemen aracınızda veya cebinizde bulununan herhangi bir cihazla istanbul trafiğini canlı canlı izlediniz ,ama oda ne her iki köprü de oldukça yoğun sizde etkinliğe geç kalmışssınız , hemen ne yapıcaksınız daha kartal veya gebze civarındasınız hemen direksiyonu kıracaksınız kuzeye yani karadenize doğru, ve beykoz tarafından 3.boğaz köprüsünü kulllanarak vede işte bu resimlerdeki yollardan geçerek istanbulun içine girmeden dosdoğru edirne istikametine doğru yol alacak ve oradanda ister silivriye ,ister çorluya ,veya çerkezköye,istediğiniz çıkışı kullanarak kolayca ve rahat stressiz bir şekilde uçak pistinde gider gibi keyifli ve güvenli bir sürüşle kazasız belasız en azından en az riskle sevdiklerinize kavuşacaksınız ve aynı hız ve güvenle angaraya geri dönebileceksiniz . umarım anlatabilmişimdir belkide senin bu sorun sayesinde başkalarıda aydınlanmış olabilir ;)
ha bu arada bana uğrayıp bahçemde soğuk bir ayran veya demli bir çay içmek istersen eğer sadece 1 km kadar yan yoldan çıkacak bana geleceksin :D :D
ayrıca ben nişantaşı ,osman bey,civarını terk edeli 27 sene oldu bu sebeble pek bilmem oraları ;D ;D
saygılar sevgiler bizden

Teşekkür ederim....

Hele bi Ekinoks davet etsin de düşünürüz ;D

Belki bana "jet" veya "white limo with black driver" gönderir ;D

Ben Habıbler Arnavutkoy de Askerlık yaptım o zaman cok kotu bır yol vardı baksanıza ne guzel olmus,
Bılgılendırdıgınız ıcın tesekkurler selamlar..

bakalım bundan hangi akrabalar rant elde edecek.acaba bu yollar gemicikleri karadan yürütmek için olmasın.hani gemicik ya ondan söyleyiverdim yoksa arabaların ne işi var burda.daha ortada köprü bile yok ya hani

bahcivankurt' Alıntı:
bakalım bundan hangi akrabalar rant elde edecek.acaba bu yollar gemicikleri karadan yürütmek için olmasın.hani gemicik ya ondan söyleyiverdim yoksa arabaların ne işi var burda.daha ortada köprü bile yok ya hani
Benim canım hemşehrim toprağım yapma gözünü seveyim. şuan geçici olarak araç trafiğine açık hemde ilk kullanıcıları gezenbilirliler oldu oluyorda. öyle benim memleketimden uzaktan konuşmakla olmaz gelde yakından gör. misafirim ol sanıyorum resimlerin tamamını incelememiş gibisin.
saygılar

Kemal bey çok titiz bir çalışma ellerinize sağlık :smiley: Yine de 3.köprüye şiddetle karşı olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim. Açıkçası, sizin gibi yerinde tesbit ettiğim görüntüler bende yok. Yüzde kaç fundalık ya da çam ağaçları kesildi bilemem ama çam ağaçlarının yüzdesinin sizin bahsettiğinizden çok daha fazla olduğunu tahmin ediyorum. Öyle olmasa dahi İstanbul'a kısa süreli nefes aldıracak ve İstanbul'un siluetini bozacağı aşikar. 1.köprüyü pek hatırlamıyorum :D ama 2.köprü tamamlandığında, formula ruhuyla sürücülerin köprü yolunda hız denemeleri yaptığını çok net hatırlıyorum.Şimdilerde araçlarında kitap gazete okuyor sürücüler. 3.köprününde akibeti aynı olacak kaçınılmaz. Neden güzelim boğazımızı köprülerle görünmez hale getiriyoruz neden raylı sistemde aramıyoruz çözümü anlamıyorum ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR