3 Çadır Arasındayım Hangisini Seçsem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grejuva6 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,289

grejuva6

Ana Kamp
meraba sitenize yeni üye oldum az çok bu konularla ilgiliyim ve çadır almak istiyorum 3 seçenek arasında kaldım sizce hangisini alsam
alıcağım çadırın özellikle suya dayanıklı olmasının istiyorum

http://www.hepsiburada.com/and-kamuflaj-cadir-lt130/ProductDetails.aspx?productId=sporand436&categoryId=19102

http://www.hepsiburada.com/frt-201-igloo-4-kisilik-cadir/ProductDetails.aspx?productId=sporfrt201&categoryId=19102

http://www.hepsiburada.com/square-cadir-3-kisilik-cift-kat/ProductDetails.aspx?productId=spormyd399&categoryId=19102

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: 3 Çadır Arasındayım Hangisini Seçsem

Selamlar,
kuru bahar (ılıman) ve yazın kullanacaksanız , sanırım hepsi işinizi görür. aslında, keşke görerek alsanız. zira, işçilik malzeme farkını görebilirdiniz. reha

Carrefour da daha ucuza çadırlar bulabilirsin . En azından yazı geçirmeni sağlarlar. :smiley: .. Yakınında bir carrefour varsa gitmeni , görmeni tavsiye ederim.

sadece yazın kullanmıycam arada sırada kış vakitlerindede kullana bilirim (tabi karda değil)
gidiceğim yerler genelde karadeniz bölgesi öyle planlıyorum onun için yağmura dayanıklı olmalı
bu kamp mevzusunda çok deneyimli değilim onun için pek anlamıyorum çadırlardan bu 3 çadıırı gördüm güzele benziyo sizinde fikrinizi almak için koydum
yakında çadır satan yerler var ama ben pek anlamadığım için burdan bir fikir yürütme peşindeyim burdan bir çadır seçtikten sorna onlarla görüşücem

bu arada en fazla 100 lira vere bilirim eğer tavsiyeleriniz olursa

teşekkürler şimdiden

ya beyler şimdi dikkat ettimde
and marka olan square marka olanla aynıymış hem daha ucuz squareı boş verin
bu and makra olanı alayımmı naısl çadır? http://www.hepsiburada.com/and-kamuflaj-cadir-lt130/ProductDetails.aspx?productId=sporand436&categoryId=19102
4 mevsimlikmiş
birde şu terimler nedemek P/T 190 T PU 800 mm

II Çadır Arasında Kaldım Hangisini Alayım ?

meraba kamp bölümüne bir tane konu açmıştım ama galiba yanlış yere açmışım özür diliyorum sorumu burda soruyorum

çadır almak istiyorum öyle çok dandik birşey değil ama imkanlarım ölçüsünde güzle birşey almak istiyorum bütçem aşa yuarı 100 lira şu 2 çadırı gördüm pek bilgili değilim size sorayım dedim sizce hangisini alaıym birde şunu belirteyim yağmura dayanıklı olmasının istiyorum

http://www.hepsiburada.com/and-kamuflaj-cadir-lt130/ProductDetails.aspx?productId=sporand436&categoryId=19102

http://www.hepsiburada.com/frt-201-igloo-4-kisilik-cadir/ProductDetails.aspx?productId=sporfrt201&categoryId=19102

birde şu terimler nedemek P/T 190 T PU 800 mm

Ynt: II Çadır Arasında Kaldım Hangisini Alayım ?

Merhaba

Her iki çadırı da almayın ekonomik ömrü pek olmayan oldukça çok terleme yapan çadırlar;

http://www.adrenalinoutdoor.com/productdetails.asp?ProductTypeID=5363

Bu çadırı alın derim fiyat ve ürün dengeli güzel. İçinde rahat yatrsınız. İllada tam 100 lira vermek istiyorsanız carefour da satılan çadırlar daha iyidir onları tercih edin ama gene de linkini verdiğiniz iki çadırı da almayın

Her türlü sorunuzu sormaktanlütfen çekinmeyin

Selamlar

Ender

sağol teşekkür ederim ilgilendiğin için
100 liradan fazla veremem illa 100de olmak zorunda değil tabiki daha ucuzda ola bilir ama çok dandik bişi almak istemiyorum
o çadırlar bana güzel gelmişti tabi siz öyle deyince fikrim değişti başka önere biliceğiniz 100 lira altı çadır varmı?
birde bişi sormak istiyorum
hiç dikkat etmemiştim bu gün gördüm bir iki tane avcılık malzemeleri satan dükkan var oraya sorucam
ama çadırdan anlamadığım için beni kandırmasından korkuyorum sizce
çadır alırken isteyeceğim standartlar neler yani mesela çift tenteli fiberglas çubuk falan yani neye dikkat edeyim

grejuva6' Alıntı:
sağol teşekkür ederim ilgilendiğin için
100 liradan fazla veremem illa 100de olmak zorunda değil tabiki daha ucuzda ola bilir ama çok dandik bişi almak istemiyorum
o çadırlar bana güzel gelmişti tabi siz öyle deyince fikrim değişti başka önere biliceğiniz 100 lira altı çadır varmı?
birde bişi sormak istiyorum
hiç dikkat etmemiştim bu gün gördüm bir iki tane avcılık malzemeleri satan dükkan var oraya sorucam
ama çadırdan anlamadığım için beni kandırmasından korkuyorum sizce
çadır alırken isteyeceğim standartlar neler yani mesela çift tenteli fiberglas çubuk falan yani neye dikkat edeyim

Merhaba

yardımcı olabiirsem ne mutlu?
çadır kumaşları fiber olmamalı hava alabilen ama su geçirmeyen kumaşlar olmalı. çok piyasa malı çadır var paranız ziyan olmasın diye link verip tavisyede bulundum; ama bir yandan gözünüz kesiyorsa içiniz ısındıysa hoşunuza gittiyse canınızın istediğini alın derim.

Size bir mağaza daha tavsiye edeyim; online alışverişte yapabilir siniz telefonla da olur

Everest outdoor Onur bey
Selamımı söyleyin hem indirim yapar hemde ihtiyacanız olan ürünler ile ilgili bilgi verir, internet sitesinden ürünleride inceleyebilirsiniz

Selamlar

Ender

marmot twilight 2

Backpacker Dergisi En iyi ürün Mart 2006
Bu farklı tasarımlı dome çadır, iç hacim, su geçirmezlik ve kullanım kolaylığı açısından en iyi 2 kişilik, 3+ mevsim kullanımına uygun model. Test kullanıcılarımızın Everglades, Glacier ve Big Bend deki seyahatlerinde 50 km hızla esen rüzgarlara dayanan Twilight modeli çift kapısı ile giriş çıkışı kolaylaştırıyor ve geniş bagaj hacimi ile çanta ve ıslak eşyalar için yeterli alanı sunuyor. İç tentedeki file üst kısım nemli havalarda içeride havalandırma sağlarken iç tentenin nylon yan tarafları fırtınalı havalarda rüzgarı dışarıda tutuyor.

SEVGİLİ ARKADAŞLAR PAMUK ÜRÜNLERİ 4 MEVSİM KULLANA BİLİRSİNİZ YAZIN DA KIŞINDA PAMUKLU ÜRÜNÜ TEK GEÇERİM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR