Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 cm Yükseltilmiş Jimnyde Kullanılabilecek En Büyük Lastik
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 3 cm Yükseltilmiş Jimnyde Kullanılabilecek En Büyük Lastik </b><br />
<br />
<br />
Maxxıs 753 MT ise AbdülkadirÖzcan ve diğer maxxıs bayileri satıyor.</div>
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 3 cm Yükseltilmiş Jimnyde Kullanılabilecek En Büyük Lastik </b><br />
<br />
215 75R15 ebadında Maxxıs 753 MT yi Suzuki Servisinde standart vitarada takılı gördüm.Bu lastik diğer MT ler kadar dişli gelmedi bana.Sanki MT ile AT arası bir lastik gibi.</div>
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="horse" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
horse' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
215 75R15 ebadında Maxxıs 753 MT yi Suzuki Servisinde standart vitarada takılı gördüm.Bu lastik diğer MT ler kadar dişli gelmedi bana.Sanki MT ile AT arası bir lastik gibi.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Alternatif yok maalesef. BF 'in 215 üretimi olmasına rağmen TR'ye getirmiyorlar. Arkasında ciddi bir distribütör olan tek lastik de bu kalıyor.</div>
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="msenol" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
msenol' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Alternatif yok maalesef. BF 'in 215 üretimi olmasına rağmen TR'ye getirmiyorlar. Arkasında ciddi bir distribütör olan tek lastik de bu kalıyor.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Peki sonuç ne oldu konu eski ama lastikler değiştimi değişmedimi ne taktınız nasıl bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.</div>
<br />
Maxxis aldim ama performansı yeterli gelmedi. Şu an Baysal 185/75R16 kullanıyorum.</div>