3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,622
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Kesinlikle katılıyorum , WC'ler kadar özelikle duşlarında seneye çok aha kullanışlı seçileceğine eminim..
Ama yinede ben ve arkadaşlarım 2 kez sıcak suyla duş alabildik..Herşeye rağmen bulunmaz nimetti teşekkürler düşünenlere

Mehmet

Etiketler

Kano yarışı sırasında yarışı bırakıp ışılla beraber poz verme çabasına girdiğimiz ;D resimleri bekliyoruuzzz.duyurulur....

birkaç karede benden gelsin..

bu arada festivalden sonra görüşemedik Melahatcim..sevgiler..

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Orhan hocam .. böyle sağlık sorunlarıyla uğraştığınız sıkıntılı bir dönemde bile vakit ayırıp bizlerle bu görselleri paylaştığınız için çok teşekkürler ... umarım kızınızın son durumları dahada iyidir ..

her nekadar araçların içinde olmasak da izlemesi de ayrı bir keyifti

bütün açıklamalarınıza yürekten katılıyor ve siz dahil emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum... sanırım gelecek yıl ben dahil yükünüzü paylaşacak çok sayıda gönüllü olacaktır ... yeterki yeterli süre önce görev paylaşımı ve nerde nelere ihtiyaç olduğu bildirilsin ..
selamlar ..

Amaninde amanin ne şirin çıkmışız arkadaşlaaarrr Çeken ellere,gören gözlere sağlık

Ben festivale gelemedim ama fotoğraflardan anladığım kadarıyla moderatörler için çok yorucu bir dönem olmuş.Mehmet Ali Yücesan ve Sedat Bey'in ne kadar yorgun ve yoğun oldukları fotoğraflardan anlaşılıyor.Diğer moderatör arkadaşların fotosunu pek göremedim.Herkesin eğlenmesi için uğraşırken anladığım kadarıyla kendilerinin bunu tadacak pek vakitleri olmamış.Onları bu içtenlik ve emeklerinden dolayı kutluyor,tebrik ediyorum.

İyi akşamlar.
Etkinlik için emek harcayanlara çok çok teşekkürler, kolay olmadığının farkındayız. Kişisel olarak çok memnun kaldım, kamp yerinin doğası muhteşemdi, bence Bolu ile kamp yeri arasındaki yolu katetmek bile çok güzeldi. Beni aralarına kabul eden Sivas ve Kayseri grubuna ayrıca teşekkürler.

Fotoğraflar ;