<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ozgursenyurt" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ozgursenyurt' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Bence muhteşem bir etkinlikti biz Ankara ekibi olarak çok eğlendik.<br />
<br />
Tek üzüntüm medaratör arkadaşlar çok yoruldu ben mehmet ali kardeşimi her gördüğümde içim gitti.<br />
<br />
Bu nedenle naçizane tavsiyem önümüzdeki sene bir özel güvenlik tutularak kapıda medaratör arkadaşların beklememesi.<br />
Yine bunun yanında tuvletler içinde bir temizlik şirketi ile anlaşılıp aynı şekilde tuvaletlerin temiz tuulmasını sağlayabiliriz diye düşünüyorum.<br />
Bunun için girişte 30 yerine 35 tl toplanması yeterli olur diye düşünüyorum.<br />
<br />
Ayrıca tüm arkadaşlar gönüllü üye olursa bu platformun gücü de daha çok artacaktır. Sonucunda da bu etkinliklere de yansıyacağı düşüncesindeyim. <br />
<br />
Ama yine tek kelime ile çok emek verilmiş bir etkinlikti. <br />
Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar sonsuz teşekkürler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Kesinlikle katılıyorum , WC'ler kadar özelikle duşlarında seneye çok aha kullanışlı seçileceğine eminim..<br />
Ama yinede ben ve arkadaşlarım 2 kez sıcak suyla duş alabildik..Herşeye rağmen bulunmaz nimetti teşekkürler düşünenlere<br />
<br />
<br />
Mehmet</div>