3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,087
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

safari' Alıntı:
merhabalar
biz pazar günü gelebileceğiz pazar sabahı servis durumu nasıl servis varsa nereden kalkıyor
bilgi verebilirmisiniz
merhaba
pazar gunu erken saatde bile yola ciksaniz (istanbul tarafi ise ? ) kamp alanina gelisiniz ogleye dogru olur .. pazar aksam uzerinden itibaren ise zaten katilimcilar program sonu olarak dagilmaya basliyacaktir ... o kadar sure icin ne kadar deger konusunu bir daha dusunun derim dolayisiyla programi tam olarak bende bilmesemde cumartesi gunu etkinlikleri herkes icin daha ilginc olabilir..
Gezenbilirin ozel servisler duzenliyecegi ile ilgili henuz forumda bir bilgi goremedim.. genellikle birbirini taniyan arkadaslar kendi aralarinda araclarini paylasiyorlar yada foruma masraflari paylasmak kaydiyla alabilecegi misafir sayisini ve guzergahini burdan duyuruyorlar .. belki tarih iyice yaklastiginda bu konuda duyuru olabilir ..
kolayliklar ..

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

evet doğru ama cumartesi akşam nişanımız var gece yola çıkıp 4-5 gibi boluda oluruz diye düşündük tek gün için araba getirmeyelim dedik ama çadır kurmadan da anlamı olmayacak . karar verme aşamasındayız ekip olarak

bu arada kamp bölgesinin google eart dosyası isteyenler için ektedir

Ekli dosyalar

• 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (2010) Kamp Alanı
    864 bayt · Görüntüleme: 150

tam 1 hafta var kamp a ama heyecan tam gaz bakalım neler neler.görcez

İnşallah havada bizim gibi güzel oluuurrrrrr ;)

şekerşey0606' Alıntı:
İnşallah havada bizim gibi güzel oluuurrrrrr ;)

İşallah güzel olur :D Gerçi yağmur yağarsa off-road çılar için bayram olur :D

unal' Alıntı:
arkadaşlar bolu yakınlarında bolu merkezde yada bolu aladağlarda aracınız sorun cıkarırsa diye size bolu merkezde bulunan kemal ustanın numarasını veriyorum

kemal usta gsm 0532 334 23 42

Kemal Usta telefonu iyi oldu...aracımız biraz yaşlı onun için hemen kaydettim.Teşekkürler.

Birde Forumda Gezenbilir logosu büyükçe hangi lingte vardır,renkli bir çıktı alıp ön cama koymak istiyorum..Teşekkürler.

By-pass' Alıntı:
Kemal Usta telefonu iyi oldu...aracımız biraz yaşlı onun için hemen kaydettim.Teşekkürler.

Birde Forumda Gezenbilir logosu büyükçe hangi lingte vardır,renkli bir çıktı alıp ön cama koymak istiyorum..Teşekkürler.
forumun başlarında söylendiği üzere kampta herkese yetecek kadar Gezenbilir Logolari .. şapkaları ::smiley: .. tshirtlerini yönetim satışa sunacakmış.

cc286nc03' Alıntı:
Demokraside çözüm tükenmez derler buluruz bir yolunu ;D

Yağmur yağarsa arabayı bir ağacın yakına yanaştırır hamağı gererim , üstüne de çadırı serdikmi tamam işte yağmurdan korunuruz. Yere de birşeyler serer yerde yatarız ;D

Amaç doğada olmak olduğundan arabanın içine girmem :D
şuan ankarada geceleri adeta üşüyoruz.kaldıki orası bolu ve yüksek rakımlı yayla oradaki sovuğu tahmin edebiliyorum.sen yinede birkez daha düşün derim.eskiler herşeye erkeklik olurda birtek sovuğa olmaz der.benden hatırlatması.

son_kral_54' Alıntı:
şuan ankarada geceleri adeta üşüyoruz.kaldıki orası bolu ve yüksek rakımlı yayla oradaki sovuğu tahmin edebiliyorum.sen yinede birkez daha düşün derim.eskiler herşeye erkeklik olurda birtek sovuğa olmaz der.benden hatırlatması.

Oraların soğunu bilirim abant tada kamp yapmışlığım var , karda da kamp yapmışlığım var , 2 polar battaniye işimi çözer ;D

Zaten gece orada olacam 1-2 gibi sabahın ilk ışıklarında geri uyanacam olta atmak için. Ortalama 3-4 saatlik uyku vaktim olacak. O kadar sürede de bi sorun olmaz :D

Şu haşarat konusu önemli özellikle çocuklar için.Kene amcamız oradamı, neler eder bilemeyiz.ama ekip ve yetkili devlet ricali burayı kamptan önce ilaclayacaklar.Bir tedbirleri olacak denildi, belirtildi. Fakat soğuk olayına her kes kendi çözümünü bulmaalı yaz demeyin gece sabaha karşi ciddi soğuk oluyor.Erkek lik Hatun luk para etmiyor.

freegraf' Alıntı:
Şu haşarat konusu önemli özellikle çocuklar için.Kene amcamız oradamı, neler eder bilemeyiz.ama ekip ve yetkili devlet ricali burayı kamptan önce ilaclayacaklar.Bir tedbirleri olacak denildi, belirtildi. Fakat soğuk olayına her kes kendi çözümünü bulmaalı yaz demeyin gece sabaha karşi ciddi soğuk oluyor.Erkek lik Hatun luk para etmiyor.
Kamp günlerinde yağış olmaz ise 1,350 m irtifalarda bile ( bazı arkadaşların planladığı gibi hepten açıkta veya Hamakta yatmadıkça ;D ) temmuz ayında soğuk sorunu olmaz diye düşünüyorum..
foruma yazan yönetici ve katılımcıların yazdıklarına göre büyük çoğunluk kısmen orman içinde ve gölge olması açısından en azından agaç altlarına cadır kuracaklar gibi görünüyor.. bu durum kene zararlısı için risklidir.. yönetim genel olarak kamp alanını ilaçlayacak bile olsa.. bu durumda mevsim itibari ile herkese kendi çadır kurduğu alanı vede kendi vucudunun açık bölgelerini korumak için şahsi kene kovucu spreylerini yanlarında getirip önlemlerini almalarını öneriyorum.....

Off_Road' Alıntı:
Kamp günlerinde yağış olmaz ise 1,350 m irtifalarda bile ( bazı arkadaşların planladığı gibi hepten açıkta veya Hamakta yatmadıkça ;D ) temmuz ayında soğuk sorunu olmaz diye düşünüyorum..
foruma yazan yönetici ve katılımcıların yazdıklarına göre büyük çoğunluk kısmen orman içinde ve gölge olması açısından en azından agaç altlarına cadır kuracaklar gibi görünüyor.. bu durum kene zararlısı için risklidir.. yönetim genel olarak kamp alanını ilaçlayacak bile olsa.. bu durumda mevsim itibari ile herkese kendi çadır kurduğu alanı vede kendi vucudunun açık bölgelerini korumak için şahsi kene kovucu spreylerini yanlarında getirip önlemlerini almalarını öneriyorum.....

Planım aslında çadır kurmak ama çadır işte inatlaşırsa kurmaktan vazgeçerim b planı olarak dışarıda kalırım demek istedim. Hepten dışarıda kalmak amacında değilim ama o kadar da insanı üşütecek kadar soğuk olacağını sanmam. En azından kendi açımdan :D

Ertuğrul Bey bu arada defenderiniz çok güzel. Yakından çekilmiş resimleri varsa görebilme şansım varmı acaba ?

Off_Road' Alıntı:
forumun başlarında söylendiği üzere kampta herkese yetecek kadar Gezenbilir Logolari .. şapkaları ::smiley: .. tshirtlerini yönetim satışa sunacakmış.

Benim amacım Boludan sonra aynı yere (Aladağ Göleti) giden araçsız arkadaşlarımızın aracımızı tanıyıp otostop yapmalarını sağlamak,aracımızda ön camda GEZENBİLİR yazısı olursa bu daha kolay olur sanırım.

By-pass' Alıntı:
Benim amacım Boludan sonra aynı yere (Aladağ Göleti) giden araçsız arkadaşlarımızın aracımızı tanıyıp otostop yapmalarını sağlamak,aracımızda ön camda GEZENBİLİR yazısı olursa bu daha kolay olur sanırım.
Anliyorum ... binek otoları ayırmak pek mümkün olmasada .. gidiş yönünde, bence cuma öğleden sonradan cumartesi günü akşamına kadar o güzergahtaki bütün 4x4 ler Gezenbilir camiasından olacaktır .. görülen her araca otostop çekilebilir .. :smiley:

Off_Road' Alıntı:

Bu kene olayını unutmuştum,hatırlamak kötü oldu şimid :s :s Sivrisinek kovucu spreyi de sıkmam kolay kolay.Kimyasalları sevmiyorum.Ayrıca koruyucu krem de sürmesi gerekiyor etkinlikleri izleyenlerin.Bir de sprey sıkılacak olursa ohooo üst üste bunlar cilde iyi gelmez sanırım.Üstelik saç diplerine kene yapışması çok oluyor.Bu keneler uçuyor mu merakediyorum.Uçmuyorsa bile ağaç altında oturanların başlarına ağaçtan düşebilir.Saç diplerine de mi sıkılacak bu durumda?Kene vakasını yakın çevremdekilerden yaşayan sayısı hiç de az değil.Tırstım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri