Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)
İlk önce Buralpdi ye nefis çorbası,hiç bitmeyen çay ı ,getirip kaptırdığı odunları ve bu odunlar sayesinde bana 2 aysız sınırsız çayı için çok teşekkürler.Özel teşekkürlerden biri de Yusuf a ,fotoğraflar da o ağacın üzerin de gördüm ya onu ,diyecek bir şey yok.Zaten Yusuf gelecek dendiği an fotoğraf makinesini elime hiç almadım desem yeridir.Bir tek sabah herkes uyurken çektiklerim var,birde günbatımı.Herkes o kadar çok katkıda bulundu ki inanın yazsam çok fazla düşünmem gerekiyor,mesela küçük bir detay İstanbul ekmeğini sevmediğim için adabazarından kendime ekmek alacaktım Trabzon ekmeği büyük gelir diye kendime kepekli ekmek aldım,Pazar sabahı Salih hocam elinde Trabzon ekmeği ile geldi dev gibi ekmeği masanın üstüne bıraktı.Bu tarz detay o kadar çok ki,Ersin hocamın eşinin getirdiği elmalı tatlı,çorbayı içtikten sonra dağıtılan sigara börekleri,Salih hocamın son dilim kalmasına rağmen meyvalı kek i bana vermesi ohhhhhoooo anlat anlat bitmez.
Bizi bu 3.Maltepe buluşmasında yalnız bırakmayan diğer arkadaşlarımıza da ayrıca çok teşekkürler. Bir şekilde herkes uğramaya çalıştı İnsel geceleyin gelebildi,sonuncusu da biz dağılmak üzere iken bile işleri arasında kendine fırsat yaratıp gelen Tamer ve eşi di.
Levent hocam güzelce özetini yaptı.Hiç bir kampa bu kadar sohbet ettiğimizi hatırlamıyorum,leylekler gibi sürekli diyalog halinde idik.Dar alana sıkıştığımız için mi ateşe ihtiyacımız olduğundan mı bilemem çok keyifli sohbetlerimiz oldu.
Yusuf grup fotoğraflarını büyük olarak tekrar verebilirsen çok güzel olurdu(müsait olduğunda)
Sabah daha gün ağarmadan...
[attachment=1][attachment=2]
Bu da gün ağardıktan sonra adalara karşı kahvaltım,yanlış anlaşılmasın tava küçük değil içindekiler büyük.
[attachment=3]
Bu cumartesi gün batımımız...
[attachment=4]