KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selamlar,2005 model Peugeot 206CC 2.0L Aracimi satip Vitara almak istiyorum. Istanbuldayim, Sahibinden bir kac arac buldum fakat baska alternatif ve temiz olan vitaralar varsa bakmak isterim.1994 model ustu araclari dusunuyorum. Off road donanimli tercihimdir ama temiz ve duz versiyonlarda olabilir. Aracini satmak istiyen varsa ilgilenebilirim.. Tesekkurler..
benımkı at deil deve degıl mısalı ilk bindiğim arç 205 gti 19 idi sonra 106 gti ve sonra birsuru araç ensonunda be vıld im yanı suzum avartarımda dedığim gibi yaşamtarzımı değiştirdi asfalttan araziye pikniklere gezmelere yenı yerler keşvememe yenı arkadaşlıklara surukledı benı evdekıler kızmasa robınson gıbı arazide yasarım tabı sartlar uymayınca olmuyor şimdi yine asfalt ta gezicez galiba ama arazi ve asfaltta gezicek olsam yine jlx suzu olurdu çunku hıç pişmanlık duymadım. yarın msj atarım size sonuçta kısmet
benimde zamanimda cj-7im vardi 82 model.. durumlar bi ara bozulunca satmak zorunda kalmistim..
simdide tek araba olarak cj acikcasi gozum yemiyo.. o yuzden suzuki istiyorum.. hayirlisi artik bakalim..