Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)
türk lokumu, kutred helvası, antep fıstıgı, mesir macunu, cevizli kedi bacagı ne varsa ne yiyip gelecem sivasa arabasız offroad nasıl yapılır gösterecem ;D
takomistik' Alıntı:
türk lokumu, kutred helvası, antep fıstıgı, mesir macunu, cevizli kedi bacagı ne varsa ne yiyip gelecem sivasa arabasız offroad nasıl yapılır gösterecem ;D
saatte 7000 devir/dk. çıkıp bir jet motoru gücüyle itiş takımlarını çalıştıracagım. sakın arkamda durmayın fırtınama kapılırsız. çevremde duranlarada bir önemli uyarım var gaz maskelerinizi takınız. ;D
kendileri gelip bizi şereflendirecek olan off-roadcı arkadaşlarım yörelerinizin harika yiyeceklerinde i getirerek bizleri mahcup ediyorsunuz sadece sizlerin gelmesi de yeter hepimiz ANADOLU da off-road için emek sarf ediyoruz
herkese selam iyi bayramlar
görüşmek üzere
bayram bilançosunu izliyoruz televizyonlardan çok klasik olacak ama söylemekte yarar görüyorum etkinliğimize gelecek arkadaşlarım lütfen dikkatli sürmelerini yorgun uykusuz ve alkolsüz gelmelerini çok rica ediyorum
selamlar
takomistik' Alıntı:
Sayın fındık ve katılacak tüm arkadaşlara öncelikle hayırlı yolculuklar diliyorum hepinizi seviyoruz ve bekliyoruz sizin gelmeniz yeter bu arada nallı kuzu vs vs <bahşiş atın yaşına ve dişine bakılmaz > ne verirsen elinle oda gider seninle <az veren maldan çok veren candan > misali önemli olan sizlesiniz