3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

Gardaş beni kim başlattıysa allah razı olsun ben kimi başlattıysam özür dilerim
desteklerinden ötürü maroff sefa başkanı ömer ali osman ve servet e çok teşekkürler

kokteknik' Alıntı:
desteklerinden ötürü maroff sefa başkanı ömer ali osman ve servet e çok teşekkürler
benı alıstıran .......enıstemı selamlar ,bu ısı sevdıren sızın gıbı arkadaslarıda bol bol operım......ne demek bız de sıdofluyuz bsk unutdun mu,doslar arasında tsk olmaz

byseyyah' Alıntı:
SİZLERİ EN DERİN MUHABBETLERİMLE KUCAKLIYORUM. SİZİ ÇOOOOK SEVİYORUM...
amca öyle kucaklıyom mucaklıyon ne iş beni kucaklamada kimi kucaklarsan kucakla...mesela tarık ;)

takomistik' Alıntı:
amca öyle kucaklıyom mucaklıyon ne iş beni kucaklamada kimi kucaklarsan kucakla...mesela tarık ;)

bu sever ben onu mucuklayacam antalyadan özel tampon getirdim daha çok zevk alsın diye :smiley: :smiley: :smiley:

ata036' Alıntı:
bu sever ben onu mucuklayacam antalyadan özel tampon getirdim daha çok zevk alsın diye :smiley: :smiley: :smiley:

Allah gönlünüze göre versin, sizleri seviyorum...

kokteknik' Alıntı:

BAŞKANIM DAHA NE YAPTIK ESAS ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BÜTÜN DOSTLARI TOPLUYORSUN BİR ARAYA ;) BU ŞAHSIM ADIMA Bİ GÖREVDİR BENCE :D BİZLER YAPARKENDE SİZLERDEN GÜÇ VE DESTEK ALACAĞIZ İNŞALLAH...ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH...

mrf46' Alıntı:
BAŞKANIM DAHA NE YAPTIK ESAS ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BÜTÜN DOSTLARI TOPLUYORSUN BİR ARAYA ;) BU ŞAHSIM ADIMA Bİ GÖREVDİR BENCE :D BİZLER YAPARKENDE SİZLERDEN GÜÇ VE DESTEK ALACAĞIZ İNŞALLAH...ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH...
amin bu kadar deliyi toplayıpta idare etmek kolaymı allah aramıza akıllı gondermesın

mrf46' Alıntı:
telefon açıp sormanız bile yeter
hepimiz marofluyuz hepimiz edeyiz ;D

Pazar günü Bayram dolayısıyla sivastayım. Bakalım pist çalışmaları ne alemde :smiley:)

kokteknik' Alıntı:
telefon açıp sormanız bile yeter
hepimiz marofluyuz hepimiz edeyiz ;D
BAŞKANIM BİZ BUNUN ADINA OFF-ROAD KARDEŞLİĞİ DİYORUZ ;) SİZİN YADA BİZİM YAPACAĞIMIZ VE YAPTIĞIMIZ GÜZEL ŞEYLER BENCE BU KARDEŞLİĞİ DAHADA PEKİŞTİRECEK DİYE UMUYORUM İNŞALLAH 12 ŞUBATTA DA SİZLER VE BİZLER MARAŞTA YAPACAĞIZ SİZLERİN YARDIMIYLA ;)

mysteriousman' Alıntı:
Pazar günü Bayram dolayısıyla sivastayım. Bakalım pist çalışmaları ne alemde :smiley:)
caner şu antep gazoff ekıbını toplayıp gelsene noldu bu adamlara yaw , offroadı mı bıraktılar

alpkaptan' Alıntı:
caner şu antep gazoff ekıbını toplayıp gelsene noldu bu adamlara yaw , offroadı mı bıraktılar

abi gelmek için çaba gösteriyor herkes , duyduğum kadarıyla göktug abi desotoya atıp gelecekmiş bizlerde bi kamyona atıp gelmek için uğraşıyoruz , yani antep offrodu bırakmadı :smiley:

mysteriousman' Alıntı:
abi gelmek için çaba gösteriyor herkes , duyduğum kadarıyla göktug abi desotoya atıp gelecekmiş bizlerde bi kamyona atıp gelmek için uğraşıyoruz , yani antep offrodu bırakmadı :smiley:
KAYSERIDE YOK ,TARSUSTA YOK ,samsunda yok ne bılım yoksa baklava ısterler dıyemı gelmıyosunuz ,,dondurmayı getırıyoruz yok ıstersenız baklavayıda getırırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri