3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,914
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

Gardaş beni kim başlattıysa allah razı olsun ben kimi başlattıysam özür dilerim
desteklerinden ötürü maroff sefa başkanı ömer ali osman ve servet e çok teşekkürler

kokteknik' Alıntı:
desteklerinden ötürü maroff sefa başkanı ömer ali osman ve servet e çok teşekkürler
benı alıstıran .......enıstemı selamlar ,bu ısı sevdıren sızın gıbı arkadaslarıda bol bol operım......ne demek bız de sıdofluyuz bsk unutdun mu,doslar arasında tsk olmaz

byseyyah' Alıntı:
SİZLERİ EN DERİN MUHABBETLERİMLE KUCAKLIYORUM. SİZİ ÇOOOOK SEVİYORUM...
amca öyle kucaklıyom mucaklıyon ne iş beni kucaklamada kimi kucaklarsan kucakla...mesela tarık ;)

takomistik' Alıntı:
amca öyle kucaklıyom mucaklıyon ne iş beni kucaklamada kimi kucaklarsan kucakla...mesela tarık ;)

bu sever ben onu mucuklayacam antalyadan özel tampon getirdim daha çok zevk alsın diye :smiley: :smiley: :smiley:

ata036' Alıntı:
bu sever ben onu mucuklayacam antalyadan özel tampon getirdim daha çok zevk alsın diye :smiley: :smiley: :smiley:

Allah gönlünüze göre versin, sizleri seviyorum...

kokteknik' Alıntı:

BAŞKANIM DAHA NE YAPTIK ESAS ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BÜTÜN DOSTLARI TOPLUYORSUN BİR ARAYA ;) BU ŞAHSIM ADIMA Bİ GÖREVDİR BENCE :D BİZLER YAPARKENDE SİZLERDEN GÜÇ VE DESTEK ALACAĞIZ İNŞALLAH...ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH...

mrf46' Alıntı:
BAŞKANIM DAHA NE YAPTIK ESAS ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BÜTÜN DOSTLARI TOPLUYORSUN BİR ARAYA ;) BU ŞAHSIM ADIMA Bİ GÖREVDİR BENCE :D BİZLER YAPARKENDE SİZLERDEN GÜÇ VE DESTEK ALACAĞIZ İNŞALLAH...ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH...
amin bu kadar deliyi toplayıpta idare etmek kolaymı allah aramıza akıllı gondermesın

mrf46' Alıntı:
telefon açıp sormanız bile yeter
hepimiz marofluyuz hepimiz edeyiz ;D

Pazar günü Bayram dolayısıyla sivastayım. Bakalım pist çalışmaları ne alemde :smiley:)

kokteknik' Alıntı:
telefon açıp sormanız bile yeter
hepimiz marofluyuz hepimiz edeyiz ;D
BAŞKANIM BİZ BUNUN ADINA OFF-ROAD KARDEŞLİĞİ DİYORUZ ;) SİZİN YADA BİZİM YAPACAĞIMIZ VE YAPTIĞIMIZ GÜZEL ŞEYLER BENCE BU KARDEŞLİĞİ DAHADA PEKİŞTİRECEK DİYE UMUYORUM İNŞALLAH 12 ŞUBATTA DA SİZLER VE BİZLER MARAŞTA YAPACAĞIZ SİZLERİN YARDIMIYLA ;)

mysteriousman' Alıntı:
Pazar günü Bayram dolayısıyla sivastayım. Bakalım pist çalışmaları ne alemde :smiley:)
caner şu antep gazoff ekıbını toplayıp gelsene noldu bu adamlara yaw , offroadı mı bıraktılar

alpkaptan' Alıntı:
caner şu antep gazoff ekıbını toplayıp gelsene noldu bu adamlara yaw , offroadı mı bıraktılar

abi gelmek için çaba gösteriyor herkes , duyduğum kadarıyla göktug abi desotoya atıp gelecekmiş bizlerde bi kamyona atıp gelmek için uğraşıyoruz , yani antep offrodu bırakmadı :smiley:

mysteriousman' Alıntı:
abi gelmek için çaba gösteriyor herkes , duyduğum kadarıyla göktug abi desotoya atıp gelecekmiş bizlerde bi kamyona atıp gelmek için uğraşıyoruz , yani antep offrodu bırakmadı :smiley:
KAYSERIDE YOK ,TARSUSTA YOK ,samsunda yok ne bılım yoksa baklava ısterler dıyemı gelmıyosunuz ,,dondurmayı getırıyoruz yok ıstersenız baklavayıda getırırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri