300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratcetin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,434

muratcetin

Ana Kamp
Evet uzun süren yapım aşamasından sonra sabrımızın karşılığını aldık ve 300 Tdi motorlu defenderımızı bitirdik aracımızın yürüyen aksamları değişti.motoru değiştirilerek orjinal 300tdi motor atıldı Hasan Kola usta tarafından.frenleri disk fren yapıldı.denge kolu takıldı.hidrolik direksiyona geçildi.motorla uyumlu vites oranları ve dişlileri yenilendi.Birazda farklı olmaya çalıştık ve değişik şeyler yapmaya çalıştık tabiki örnek aldığımız araçlarda oldu fazla konuşmadan fotoğrafları atmaya başlıyalım sorularınız olursa yanıtlamaktan keyif alırım

Etiketler
300tdi
Ynt: 300Tdi ile mutlu son Defender'ın Doğuşu

aracımızı öncelikle maddi nedenlerden dolayı boya attırmadan tamamlamaya karar vermiştik ve toplamaya başlamıştık

daha sonra boyatmaya karar verdik ve bu sırada araçta yalıtım da yapıldı tabiki altına pütür atıldı ve araç içine de zift keçe ve plastik taban malzemesi kaplandı.araca yeni kasa ön panjur ve navigasyonlu double din taktırdık.yeni kasa direksiyonu ve ön göğüs taktık

Araç bitti diğer fotoları yarına atacağım

hayırlı olsun inşallah gönlünüze göre tamamlarsınız saygılar

ve bitmiş halinin fotoları

Selam güzel araç olmuş bi fikir olarak plakanızı standart bastırıp tamponun altına menteseli bir saca tutturabilirseniz güzel ve kullanışlı oluyor

muratcetin' Alıntı:

Hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin..
Aracı Alanya da Hasan Kolanın orda görmüştüm... Şimdi daha güzel gözüküyor tabiki....

Hayırlı ugurlu olsun hocam aracınız güzel bende adana dayım yakından incelemek isterim aracınızı.

aracınız güzel olmuş , iyi günlerde kullanın, ancak ön plaka yeri konusunda trafikte sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. bu konuda sorun yaşamadınız mı?

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş. benimde tek hayalim güzel bir 300 tdi toplamak siz gibi güzel bir land toplayanları görünce benimde kafamda fikirler oluşuyor tecrübe kazanıyorum sayenizde teşşekür ederim

İyi günler
Sy Çetin
Aracınızı Türkiye petrolleri A.O. Adıyaman bölge Müdürlüğünden mi satın aldınız.?
Aracınız çok güzel olmuş,iyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle
Saygılar