31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,305
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Etiketler

Beyler bu muhabbet bence arazide ateş başında olmalıydı, burda 15 lik liseliler gibi chat yapıyoruz 14 cumartesi Beyoff oyunlarında kamp gibi bi şey yapalım 15 pazar yarışlara bakarız vs. vs. tabii hanımlardan izin alabilirsek, ben biraz kilibikimde üstünüze afiyet
tenekede tavukta yaparız resimleride gece 1 den sonra ekleriz ???

Ben teçhizatı aramaya başlayayım o zaman, Sabri Abi Ömerli ye girecekse her türlü ekipmanı alırım ben ;D ;D E siz de biraz destek çıkın yaw, ben bu aralar eksiye indim artık duygusal olarak ;D

selimsani' Alıntı:
Ben teçhizatı aramaya başlayayım o zaman, Sabri Abi Ömerli ye girecekse her türlü ekipmanı alırım ben ;D ;D E siz de biraz destek çıkın yaw, ben bu aralar eksiye indim artık duygusal olarak ;D

bende su altı fotoğraf makinası var, 30 m. derinliğe kadar basınca dayanıklı ama digital değil,
bende araştırmaya başlarım digital güzel bi şey belgesele el atıcaz bundan böyle

apollo7474' Alıntı:
Ben hanıma şimdiden yolunu yapmaya başlayayım,yoksa zor izin alırım.

helal osun ben daha yolunu yapmaya bile cesaret edemiyorum konsantre olma safhasındayım

Benim anlamadığım izin almaya niye çalışıyonuz yaw, onları da getirin, biz yeşimle beraber geliyoruz yarışlara pazar günü oradayız mangalımızla, kızlar da gelsin, onlar kenarda muhabbete sarar zaten ;D ;D

Ben şöyle sıralıym
1 orta doğu ve balkanların 1 nömerolu kılıbığı benim
2 kızların cumertesi pazar kursları var
3 yine kızım her cumartesi pazar FB. basketbol okuluna gidiyor
4 hanım ve çocuklar maalesef metropolu, outdoor ve offroad a tercih ediyor
5 benim istediğim için geldiklerinde bana lutuf yapmış gibi davranıyorlar feci ayar oluyorum
6 tercihleri yazlıkta bahçede araziye çıkmakmış buna daha fazla ayar oluyorum, yani benim durum biraz sıkıntılı

Bizim arkadaşı arayayım bari bende;aluminyum dalış tüpleri imal ediyor;hesaplı olur;Selim e lazım sonuçta ;Sabri nin çekimleri uzun sürüyor.Sudan geçme girişimi 45sn;Sudan çıkmak 2 gün

tyfnokur' Alıntı:
Bizim arkadaşı arayayım bari bende;aluminyum dalış tüpleri imal ediyor;hesaplı olur;Selim e lazım sonuçta ;Sabri nin çekimleri uzun sürüyor.Sudan geçme girişimi 45sn;Sudan çıkmak 2 gün

;D ;D ;D Bu süperdi işte ;D ;D

Güzel belgesel olur ama 4 bölüm çıkar bir kerede

tyfnokur' Alıntı:

Vallahi süper espiri

ama biraz daha yazarsak, yağmurda bile arabayı kapalı garaja çekicek

Neyse ;bende yağ süzmeye devam edeyim;ihtiyar delikanlının karnını doyuruyoruz

tyfnokur' Alıntı:
Neyse ;bende yağ süzmeye devam edeyim;ihtiyar delikanlının karnını doyuruyoruz

kolay gelsin abi senin araba sadece yağla mı çalısıyor ???