KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Seliim okudunmu ? hemen donanım hazırlığına başla lütfen scuba ekipmanı su altı kamerası vs. tedarikle bi zahmet ;D
Ömerli gölü dibinden Karadenize su altı tünel çıkışı varmı bakıcaz,,,
Beyler bu muhabbet bence arazide ateş başında olmalıydı, burda 15 lik liseliler gibi chat yapıyoruz 14 cumartesi Beyoff oyunlarında kamp gibi bi şey yapalım 15 pazar yarışlara bakarız vs. vs. tabii hanımlardan izin alabilirsek, ben biraz kilibikimde üstünüze afiyet
tenekede tavukta yaparız resimleride gece 1 den sonra ekleriz ???
Ben teçhizatı aramaya başlayayım o zaman, Sabri Abi Ömerli ye girecekse her türlü ekipmanı alırım ben ;D ;D E siz de biraz destek çıkın yaw, ben bu aralar eksiye indim artık duygusal olarak ;D
Ben teçhizatı aramaya başlayayım o zaman, Sabri Abi Ömerli ye girecekse her türlü ekipmanı alırım ben ;D ;D E siz de biraz destek çıkın yaw, ben bu aralar eksiye indim artık duygusal olarak ;D
bende su altı fotoğraf makinası var, 30 m. derinliğe kadar basınca dayanıklı ama digital değil,
bende araştırmaya başlarım digital güzel bi şey belgesele el atıcaz bundan böyle
Benim anlamadığım izin almaya niye çalışıyonuz yaw, onları da getirin, biz yeşimle beraber geliyoruz yarışlara pazar günü oradayız mangalımızla, kızlar da gelsin, onlar kenarda muhabbete sarar zaten ;D ;D
Benim anlamadığım izin almaya niye çalışıyonuz yaw, onları da getirin, biz yeşimle beraber geliyoruz yarışlara pazar günü oradayız mangalımızla, kızlar da gelsin, onlar kenarda muhabbete sarar zaten ;D ;D
Ben şöyle sıralıym
1 orta doğu ve balkanların 1 nömerolu kılıbığı benim
2 kızların cumertesi pazar kursları var
3 yine kızım her cumartesi pazar FB. basketbol okuluna gidiyor
4 hanım ve çocuklar maalesef metropolu, outdoor ve offroad a tercih ediyor
5 benim istediğim için geldiklerinde bana lutuf yapmış gibi davranıyorlar feci ayar oluyorum
6 tercihleri yazlıkta bahçede araziye çıkmakmış buna daha fazla ayar oluyorum, yani benim durum biraz sıkıntılı
bende su altı fotoğraf makinası var, 30 m. derinliğe kadar basınca dayanıklı ama digital değil,
bende araştırmaya başlarım digital güzel bi şey belgesele el atıcaz bundan böyle
Analog daha iyi ömer abi sen kamerayı getirirsen ben cekerim her türlü cekerim , iyi de yüzerim övünmek gibi olmasın [/td][/tr][/table]
Bizim arkadaşı arayayım bari bende;aluminyum dalış tüpleri imal ediyor;hesaplı olur;Selim e lazım sonuçta ;Sabri nin çekimleri uzun sürüyor.Sudan geçme girişimi 45sn;Sudan çıkmak 2 gün
Bizim arkadaşı arayayım bari bende;aluminyum dalış tüpleri imal ediyor;hesaplı olur;Selim e lazım sonuçta ;Sabri nin çekimleri uzun sürüyor.Sudan geçme girişimi 45sn;Sudan çıkmak 2 gün