KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben beyoff ta pek fazla resim çekmedim, malum parkur yarışa hazırlanıyor ve kalabalıktı, ilerde biz bize gider parkurda oynarız o zaman daha rahat resim video çekeriz, 3-4 ay önceki gezide tek grup olarak parkura girmiştik, ve bütün arabalar parkurda olduğundan çok güzel resim ve videolar çekilmişti ( Selim çekti )
Tek başına kahramanlık yapmak isteyenler yapmasın dün hava güneşli idi bu gün yağmur yağdı, dün rahat geçtiğimiz yerlerde bile bu gün zorlanabiliriz, nornal gittiğimiz asvalt yolda bile ertesi gün çukur olabiliyor, bundan sonraki gezileri takip edin üzülmezsiniz
Sabri yaaa;ah Sabri yaa;gideceğimiz yer kum;yakacak bulamayız demesi;bizimde ona inanıp arabanın arkasında koca çam ile oraya kadar gidip;ormanın kenarında bir yere karar verilmesi ile;ohaaa ağaç olmayan yer burası mı durumumuz ;bir Sabri klasiğidir ..... ;allahtan araba ile yüzmeye kalkmadı ..............[/td][/tr][/table]
Sabri yaaa;ah Sabri yaa;gideceğimiz yer kum;yakacak bulamayız demesi;bizimde ona inanıp arabanın arkasında koca çam ile oraya kadar gidip;ormanın kenarında bir yere karar verilmesi ile;ohaaa ağaç olmayan yer burası mı durumumuz ;bir Sabri klasiğidir ..... ;allahtan araba ile yüzmeye kalkmadı ..............[/td][/tr][/table]
Sabri yaaa;ah Sabri yaa;gideceğimiz yer kum;yakacak bulamayız demesi;bizimde ona inanıp arabanın arkasında koca çam ile oraya kadar gidip;ormanın kenarında bir yere karar verilmesi ile;ohaaa ağaç olmayan yer burası mı durumumuz ;bir Sabri klasiğidir ..... ;allahtan araba ile yüzmeye kalkmadı ..............
Kanka kandırdılar beni, ben oturup paşa paşa projemle uğraşacaktım, şimdi eve tıkılmış uğraşıyorum, millet Özgür Şefin tavuğuna dalmıştır şu anda ;D ;D