31" lastik ZJde nasıl duruyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fahriyesilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,000

fahriyesilot

Kamp I
Arkadaşlar merhaba, 96 model 5.2 zj kasa aracım var bu hafta arkadaşın elinde bulunan çıkma 2" getleri taktıryorum ve bi deneyeceğim. Ayrıca aracıma 31x10,5x15" MT lastik ve jant taktırmak istiyorum. Sitede gezindim fakat bu ebat lastik ve jant pek bulamadım. Sorum: bu ebat lastik ve jant ZJlerde nasıl durur foto ile yardım istiyorum.

Ayrıca yorum ve tavsiyelerinizide bekliyorum...

Etiketler

Ynt: 31" lastik ZJde nasıl duruyor

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44776.60

eski aracımda 1-2 foto vardı 31-10,5-16 silverstone larla...

Teşekkür ettim açıklayıcı 0ldu baya, acaba hangi marka ve m0delde mt 31 10,5 16 ebatta lastik var...

fahriyesilot' Alıntı:
Teşekkür ettim açıklayıcı 0ldu baya, acaba hangi marka ve m0delde mt 31 10,5 16 ebatta lastik var...

hemen hemen her markada biçok desen var...
tam olarak kullanım şeklinizi belirleyip öyle desen seçin...
mesela baya off-road yapıyorsanız gresif desen seçmelisiniz...
yok aşırıya KESİNLİKLE kaçmam diyorsanız ona göre desen seçin...

mesela aracınızı günlük vesait olarak kullanacaksanız silverstone extreme 117 yada süper swamper bogger gibi desenler aşırı ses yapacak ve günlük kullanımınızda yakıtınızı etkileyecek, ama hafta sonu araziye girdiğinizde ise iyi pilotajla birleşince güzel iş çıkaracaktır...

mesela ben günlük kullanımdan taviz vermem dersiniz, daha soft bir desen seçersiniz, ama bu sefer arazi kullanımında aracınız daha çok batacak..

yaniii
tam olarak neye ihtiyacınız var iyi belirleyin....

Birkaç resimde ben buldum forumdan bilgilendirme olabilir.

Not: Resimler alıntıdır... Alıntı yapılan yerde lastikler için 31" kullanıldığı yazılmıştırya artık bilmem...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

1.jpg

3.jpg

6.jpg

390965202odvops_fs.jpg

ben bu lastikleri takıp yükseltsem aracı eşim ve kayınvalidem kesin basamak diye tuttururlar. 30 inç te bile yüksek kalıyor.

koyduğunuz 3 resimde ki lastikte soft dediğimiz, çok agresif olmayan lastikler...asfaltta çok rahatsız etmezler, ama arazide de çok da fazla işe yaramazlar (tabiiki asfalt lastiğinden daha fazla işe yarayacağı kesin)...

mt lastikler görünüm olarak çok değiştiriyor aracı birde büyük boyut olursa çok agresif görünüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler