3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,590
Ynt: 3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

pajero sağlam kemikli sorunsuz bir araçtır şehir içi lpg şuan kış şartlarında 500 kuruş yakmaktadır km de bu aracın temizini buluriseniz hiç sorunsuz binersiniz gücü konforu gayet iyidir arazi performansı muhteşemdir gözünüz kapalı alabilirsiniz çok kolay yükseltebiliyorsunuz bu aracı öyle 1000 lira 1500 lira gibi paralar harcamıyorsunuz 33 inç lastik dahi takabiliyorsunuz

Etiketler

http://www.izlesene.com/video/inegol-offroad-bogazova-yaylasi/2923015 bu videoyu seyredin izlesene .com benim nikime tıklayın diğer videolarıda izleyin zirveye yaklaştıkça kar 1 metreye çıkıyor bu karda yürücek suzuki göremiyorum ben arkadaşlar modifiye edilmiş rubicon yürümedi ben arkaya zincir taktım yürüdüm bu araç parayla 7 yıl üst üste toplamda 11 yıl dakar şampiyonu olmamıştır sağlamlığı ve kalitesinden ötürü kazanmıştır pajero görev aracıdır görevi ver bas gaza orası kopacak burası çıkacak diye düşünmeyin

11122010151.jpg

şehzat bey 25 e 98 3500 bulduysanız araç temiz ise hemen alın sakın kaçırmayın derim bu aracın masrafsız sorunsuz olanları 30 bin 37 bin arası değişir bu arada kısa 3500 yarışlara katılaacaksanız alın yada sürekli ormanın içinde dalçıklara giriyorsanız alın kısanın sadece kaçış mesafesi iyidir ağır araç herzaman arazide daha iyi yürür bizim ekipte kısa 3500 vardı aynı lastiklerle biz gördük araçların artılarını eksilerini 2500 v6 suzuki de vardı hatta suzukinin bütün modellerini yaptı arkadaş pajero ile baş edeyim diye en son v6 2500 aldı yükseltti öne kilit arkaya kilit ayna mahruti dişliler herşeyini değiştirdi ama yine baş edemedi çünki araç başladı sorun çıkarmaya ufacık biryerde 2 akıs birden kırdı toplamda 3 ayda 11 akıs arazi aracında orjinalinden oynamıcaksın kural budur fazla sorun yaşamak istemiyorsan fabrika okadar mühendis çalıştırıyor onlar bilmiyormu aracı yapmayı bizler napıyoruz onu tak bunu tak bütün dengesini mühendislik hesaplarını bozuyoruz sonra araç tabiki orasını burasını kırıcak vaktiniz varsa tamircilerle uğraşırım sorun değil derseniz tabiki araca modifiye yapmak zevkli bir iş ama sorunsuz araç istiyorsan oynamadan binebileceğiln landcuruiser ve pajero pajeronun ön kısmında torsiyon vardır anahtarla sıkılıyor ve araç yükseliyor bunu fabrika yapmış bunun dışında oynarsan akıs açıları değişir ve her araç sıkıntı yapmaya başlar bu işin tekniği budur arkadaşlar nekadar orjinal okadar az sorun

adaeada' Alıntı:
şehzat bey 25 e 98 3500 bulduysanız araç temiz ise hemen alın sakın kaçırmayın derim bu aracın masrafsız sorunsuz olanları 30 bin 37 bin arası değişir bu arada kısa 3500 yarışlara katılaacaksanız alın yada sürekli ormanın içinde dalçıklara giriyorsanız alın kısanın sadece kaçış mesafesi iyidir ağır araç herzaman arazide daha iyi yürür bizim ekipte kısa 3500 vardı aynı lastiklerle biz gördük araçların artılarını eksilerini 2500 v6 suzuki de vardı hatta suzukinin bütün modellerini yaptı arkadaş pajero ile baş edeyim diye en son v6 2500 aldı yükseltti öne kilit arkaya kilit ayna mahruti dişliler herşeyini değiştirdi ama yine baş edemedi çünki araç başladı sorun çıkarmaya ufacık biryerde 2 akıs birden kırdı toplamda 3 ayda 11 akıs arazi aracında orjinalinden oynamıcaksın kural budur fazla sorun yaşamak istemiyorsan fabrika okadar mühendis çalıştırıyor onlar bilmiyormu aracı yapmayı bizler napıyoruz onu tak bunu tak bütün dengesini mühendislik hesaplarını bozuyoruz sonra araç tabiki orasını burasını kırıcak vaktiniz varsa tamircilerle uğraşırım sorun değil derseniz tabiki araca modifiye yapmak zevkli bir iş ama sorunsuz araç istiyorsan oynamadan binebileceğiln landcuruiser ve pajero pajeronun ön kısmında torsiyon vardır anahtarla sıkılıyor ve araç yükseliyor bunu fabrika yapmış bunun dışında oynarsan akıs açıları değişir ve her araç sıkıntı yapmaya başlar bu işin tekniği budur arkadaşlar nekadar orjinal okadar az sorun

gerçekten çok güzel özetlemişsiniz, aslında ben de sizi bekliyordum, forumda birkaç yazınızı gördüm. eğer ki buraya yazmasanız size özelden mesaj atmayı düşünüyordum. siz şehir olarak neredesiniz?
aslında aracını tanıyan birinin yanında aracı incelemek isterim. benim istediğim model sadece sizde gördüm diğerleri hep eski modeldi. 3000 v6 buldum ama hem otomatik hem de ağır araç olduğu için yokuşta şüphelerim var. bunun için 3500 lere bakıyorum. acaba sizinle birgün görüşsek hem bana aracı anlatsanız hem de tanışsak iyi olur. bilen birisi aracı anlatırsa düzgün araç bulmam daha kolay olur.
eğer ki bana uzak biryerdeyseniz buradan devam ederiz.

sehzata' Alıntı:
gerçekten çok güzel özetlemişsiniz, aslında ben de sizi bekliyordum, forumda birkaç yazınızı gördüm. eğer ki buraya yazmasanız size özelden mesaj atmayı düşünüyordum. siz şehir olarak neredesiniz?
aslında aracını tanıyan birinin yanında aracı incelemek isterim. benim istediğim model sadece sizde gördüm diğerleri hep eski modeldi. 3000 v6 buldum ama hem otomatik hem de ağır araç olduğu için yokuşta şüphelerim var. bunun için 3500 lere bakıyorum. acaba sizinle birgün görüşsek hem bana aracı anlatsanız hem de tanışsak iyi olur. bilen birisi aracı anlatırsa düzgün araç bulmam daha kolay olur.
eğer ki bana uzak biryerdeyseniz buradan devam ederiz.
elimden geldiğince bilgi veririm ne demek bu işe gönül veren kim olursa olsun zarar görmesini istemeyiz bildiğimi yaşadığımı paylaşırım benim aracı isteyen ve soranlar abi araziye girdinmi diye soruyor :D girdim tabi kara girdim çamura girdim bu pajero normal araçların gidemediği yerde gitmesi için aldık hatta çoğu arazi aracının gidemediği yerde gitsin diye aldık aksi taktirde asfalt jipi alır ona binerdik saçma sapan sorular işte kimi offroad yapar kırar döker arabayı kimi piknik yapar kimi av için kullanır ben alabalık avcısıyım ayrıca domuz avı dağda evim var 50 cm kar yağdımı nasıl gidicem diye düşünmüyorum basıyorum gidiyorum dediğim gibi herkezin arazi görüşü anlayışı farklıdır bu arada ben inegöldeyim

artık bende pajerocuyum bugün bu aracı aldım :smiley:

yardım ve tavsiyelerinizi bende bekliyorum ;D

[attachment=1]

600_3Q0B2L3N2Y102012.jpg

Tempus' Alıntı:
artık bende pajerocuyum bugün bu aracı aldım :smiley:

yardım ve tavsiyelerinizi bende bekliyorum ;D

[attachment=1]
çok temiz orjinal bir araç almışsın hayırlı uğurlu olsun kürşad çok yalvardım arkadaşlara kaçırmayın alın bu aracı diye nasip senin miş bu araçla oynamak çok kolay çokta pahalıdır bunu yükseltmek yaklaşık 50 tl gibi falan ;D kafana takılan bişi oldumu mesaja t hatta ara

adaeada' Alıntı:
çok temiz orjinal bir araç almışsın hayırlı uğurlu olsun kürşad çok yalvardım arkadaşlara kaçırmayın alın bu aracı diye nasip senin miş bu araçla oynamak çok kolay çokta pahalıdır bunu yükseltmek yaklaşık 50 tl gibi falan ;D kafana takılan bişi oldumu mesaja t hatta ara

Ekrem kardeşim saolsın, şans eseri aracın sahibide ahbap çıktı, serviside tanıdık çıktı aracı göstermedik bile , gidip aldım kapıya koydum , bu yaşda bu kadar içi temiz bir araca binmemiştim. Kısmet banaymış , senin gibi ağır off road yapmam heralde bunla ama biraz yükseltip 32-33 lastik takarım , para olunca tampon yaparım, kamplar için kullanırım kıyamam buna çok temiz ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Ekrem kardeşim saolsın, şans eseri aracın sahibide ahbap çıktı, serviside tanıdık çıktı aracı göstermedik bile , gidip aldım kapıya koydum , bu yaşda bu kadar içi temiz bir araca binmemiştim. Kısmet banaymış , senin gibi ağır off road yapmam heralde bunla ama biraz yükseltip 32-33 lastik takarım , para olunca tampon yaparım, kamplar için kullanırım kıyamam buna çok temiz ;D ;D ;D
ağır offroadda yapsan hiç korkma bişey olmaz bu araca önden 5 cm torsiyondan yükseltiyorsun arkaya yayların üstüne polemit plastik ve 33 inç lastik çuk diye oturur şuan bendeki 33 silver :smiley:

15012011059.jpg

15012011061.jpg

gaz vermeyin yahu ;D ;D ;D ama yeni lastik alırsamda almışken 33 olsun bari dimi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR