dimi Ender kardeşim madem almış hakkını versin 35" iyidir ;D ;D ;Dendy' Alıntı:.
35 bench cok deli yakisir bu makinaya arabanin dengesi on numaraya benziyor
bsayil' Alıntı:dimi Ender kardeşim madem almış hakkını versin 35" iyidir ;D ;D ;D
ben arabaya bi elimi sürsem takıp takıştırırrımda daha elleyemedik bile bak seninki gelmiş kapına yakılanı yap çiçeğimmm ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:Sen 100 e 35 tak senin çıkmaları bana ver esas 100 e 35 altı cücük gibi duruyor ;D ;D
bsayil' Alıntı:ben arabaya bi elimi sürsem takıp takıştırırrımda daha elleyemedik bile bak seninki gelmiş kapına yakılanı yap çiçeğimmm ;D ;D ;D ;D
cumartesi gelirken Ankara dan getireyimmi 35 leri sana o zaman ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:ya disco 1 e 35 takan adam vx100 e 33 le binerse yuh olsun ;D tamam ben lastikleri buldum çiçeğim sen gel istanbulada ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:cumartesi gelirken Ankara dan getireyimmi 35 leri sana o zaman ;D ;D ;D ;D
15 olması lazım Yavuz ç. abime verelim siparişi o zaman sordum zaten ilan sayfasında pajeroya uyarmı diye daha cvp vermedi desin hele bi bakyım ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:15 jantmı bu pajerolar ? al gel kardeşine hediye 5 tane ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:15 olması lazım Yavuz ç. abime verelim siparişi o zaman sordum zaten ilan sayfasında pajeroya uyarmı diye daha cvp vermedi desin hele bi bakyım ;D ;D ;D ;D
Aynen Ender cim yapacağı bu nazlanıp duruyor ;D ;D ;D arabada orjinal kilit olacak Kürşad paşam onu araziye sokmıyacak ;D ;D ;D ;Dendy' Alıntı:Barbaroscum abicim sen soyle Simdi 17 cant ince yanak mi yapacak yakisani 35 olmaz mi kendide 35 takacak zaten
Kamp arabası diyor on arka kilitli arabaya, bu araç dakari 6 sene kazanmış araçTempus' Alıntı:abi 15 jant araba ama 35 le hem yakıt çok artar hem kamp arabası gereksiz 33 ideal
bi girde ormana yürüsün gitsin al zevkini aynen hemen operasyon biz baştan olacağı söylüyoruz bunla kampa giden adam off road a ney gidecek o zaman paletli kepçeyle herhalde ;Dendy' Alıntı:Kamp arabası diyor on arka kilitli arabaya, bu araç dakari 6 sene kazanmış araç![]()
biz olacağa bakalım Belgrad'da bir denemeye gitsin
)
ya bırak ben seni bilmiyormuyum ;D ;DTempus' Alıntı:tamponlar vinç filan olmadan araziye girmem o da anca gelecek sezon olur o zamana kadar 33 bile çok ;D