müco boşuna dansöz demiyor buna ;D ;D ;D ;DAHMET07' Alıntı:nolldi kaşdi bu sıkıştımı ne
AHMET07' Alıntı:kürşattt estirme kafamı sana bişimi sorcazatlarım uçağa gelir alırım pejoreyi 10 sonra veririm eline hiç bişiye karışamada bak nasıl girersin ozaman boşum bu günlerde zaten ;D ;D
Pazar günü Barbarosun arabanın üstüne koyun gitsin.Tempus' Alıntı:Ahmet abi vallahi sen gelicende ben olmaz ahmet abimi diycem canın saolsun sıkılıyorsan al oyna üstünde ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;Dfissek' Alıntı:Pazar günü Barbarosun arabanın üstüne koyun gitsin.![]()
çiçeğim sen iste yeter ama lopez e sokmıyacaksın bizim kızı ;D ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:olmazsa barbarosum gaz verenim gelip vx100 ü burda bırakır pajeroyu alır götürür antalyaya gelirkende getirir ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:Ahmet abi vallahi sen gelicende ben olmaz ahmet abimi diycem canın saolsun sıkılıyorsan al oyna üstünde ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:çiçeğim sen iste yeter ama lopez e sokmıyacaksın bizim kızı ;D ;D ;D ;D ;D
unutsun istiyorum ben ;D ;D ;DTempus' Alıntı:yüzme biliyor seninki bişey olmaz ;D ;D ;D
olmaz gelmişken bi ist yaparım karşı filanTempus' Alıntı:olmazsa barbarosum gaz verenim gelip vx100 ü burda bırakır pajeroyu alır götürür antalyaya gelirkende getirir ;D ;D ;D
cıksssss 35 siz olmaz ;D ;D ;D ;D ;Dendy' Alıntı:Bence güzel bir araç olacak kursadin eli değsin yeter ama hemde 33le bile
AHMET07' Alıntı:farketmez bana hadi demen yeterli kardeşim
o vakit neden cuma benle gelmiyon ahmet abeyyyyy ;DAHMET07' Alıntı:olmaz gelmişken bi ist yaparım karşı filan