3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,493

Etiketler
Ynt: 3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

CİNCİN' Alıntı:
Hayırlı olsun Kürşat Bey. Sizi de Mitsubishi'ci yaptık demek ki. Sizin ilan halen yayında görünüyor yalnız :smiley:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-mitsubishi-pajero-3-5-v6-37374478/detay
Zaten Disco var... Bu aracı hafif offroad'da kullanacaksanız 33'lük lastikler işinizi fazlasıyla görür bence, fazlası tüketimi arttırır. Bir de öne vinç yeter. Ama bence rahat durmazsınız. Dilerseniz 35'likler için ilfer oto'dan İlyas Ustayla bir görüşün.

Teşekkürler :smiley:

discoyu sattım ama bununla çok sert off road yapmayıda düşünmüyorum araba çok temiz yazık :smiley: gerçi arkadaşlarda rahat bırakmıyor bakalım her an herşey olabilir, İlyas usta ile görüşücem ilk boş günümde

Bunun gibi yapalım diyoruz 4 lastik biraz yükseltme tamam

;D ;D ;D

[attachment=1]

reykjavik-mitsubishi-pajero.jpg

Tempus' Alıntı:
artık bende pajerocuyum bugün bu aracı aldım :smiley:

yardım ve tavsiyelerinizi bende bekliyorum ;D

[attachment=1]

kkürşat bey pajero hayırlı olsun bundan sonraki aracınızıda şimdiden merak ediyorum... benim bildiğim 5. araç ;D ;D ;D ;D bana kızmayın sadece imreniyorum

sinan54' Alıntı:
kkürşat bey pajero hayırlı olsun bundan sonraki aracınızıda şimdiden merak ediyorum... benim bildiğim 5. araç ;D ;D ;D ;D bana kızmayın sadece imreniyorum

Bundan sonra Jeep marka bişeyler olur bir o kaldı ;D

sinan54' Alıntı:

Kürşad bak 5 olmuş ben bunu bilmiyordum.

Arabaları değişirken kar mı ediyorsun zararmı ?

Fantastic Light' Alıntı:
Kürşad bak 5 olmuş ben bunu bilmiyordum.

Arabaları değişirken kar mı ediyorsun zararmı ?

bindiğim yanıma kar kalıyor yada zarar ediyorum hiç kar etmedim , bu benim geçim kaynağım yada mesleğim değil bu benim hobim, zevkim. Keyifli oldugu ve param oldugu sürecede herşeyi yaparım zararına bakmam

Fantastic Light' Alıntı:
En güzelini yaparsın.

Zaten o kadar masraf edipte kar etmek pek kolay olmaz ..

yok istersen karda edersin, döküntü ve ucuz araç alırsın göstermelik toplarsın detaylarına para harcamazsın ve satarsın.

Benim 30 000 in üstüne malettiğim discovery 1 in aynı görünümündekini 20 000 e maledersin, işi bilmeyen , detaylarından anlamayan bir adama 30 a satarsın. Dıştan çok sert off road aracı görünür 3-5 off roaddan sonra heryeri kırılır dökülür. Yada zaten off road yapamaz bile. Sattiğim 4 arabanın şu anki sahipleride dostum ve sürekli görüşüyoruz, bazılarıyla araba sattıkdan sonra dost olduk hatta.

Satmak için araba yapmıyorum hepsine 10 sene binecekmişim gibi yapıyorum. Ama bir nedenle satmayı düşünürsemde gözünün yaşına bakmam , inat etmem satarım :smiley:

ARKADAŞLAR MERHABA;
95 model 2.8 td pajero var fiyat 25 bin 23 bine olur gibi.ilfer otoda. dışarıdan temiz gözüküyor.ancak aks kırmış.bunlarda kronik bir arıza var mı.araç off-roaddan çıkma gibi.Yılmaz usta çok bakımlı ve temiz olduğunu söylüyor ama aks kırması kafamı karıştırdı.bir de araç yükseltilmiş,indirme işlemi kolayca yapılabiliyor mu.Bildiğim kadarıyla önde yükseltme ayarı var bunlarda.ilk defa bu tarz bir araba alacağım nelere dikkat etmeliyim.ya da bu aracı tanıyan bilen var mı aranızda .ayrıca off-road yapmayacağım için asfalt tipi lastik cant takmayı düşünüyorum alırsam.ebat ve marka ne önerirsiniz.bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.şimdiden teşekkür ediyorum .sağlıcakla kalın.(resimleri de ekliyorum)

DSC00935.jpg

DSC00936.jpg

DSC00942.jpg

DSC00934.jpg

Selam,

Araci taniyorum Çetin abinin araci.

Arac ile limitler dahilinde offroad yapildi fakat aracin zorlanmadigini gayet iyi biliyorum.
Aracin satilma nedeni sifir arac alinmasi.
Aks olayi Bolu mu Düzce mi o tarafta yasanan talihsiz bir olay sonucu oldu.
Aracin bakimi ile ilgili soyleyebilecegim tek sey Çetin abinin araca gözü gibi baktigi olur.
Birde İlyas Usta isterse babasinin araci olsun kotu araca iyi diyerek satmaz.
Malum araca bu hafta bakmaya gelecek 2 kisi var ve %90 ihtimal ile araci alacaklar.
Ben kendim alacak olsam araci alirdim ama sizi bilemem.
Hayirlisi olsun ..

ARAFAT' Alıntı:
ARKADAŞLAR MERHABA;
95 model 2.8 td pajero var fiyat 25 bin 23 bine olur gibi.ilfer otoda. dışarıdan temiz gözüküyor.ancak aks kırmış.bunlarda kronik bir arıza var mı.araç off-roaddan çıkma gibi.Yılmaz usta çok bakımlı ve temiz olduğunu söylüyor ama aks kırması kafamı karıştırdı.bir de araç yükseltilmiş,indirme işlemi kolayca yapılabiliyor mu.Bildiğim kadarıyla önde yükseltme ayarı var bunlarda.ilk defa bu tarz bir araba alacağım nelere dikkat etmeliyim.ya da bu aracı tanıyan bilen var mı aranızda .ayrıca off-road yapmayacağım için asfalt tipi lastik cant takmayı düşünüyorum alırsam.ebat ve marka ne önerirsiniz.bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.şimdiden teşekkür ediyorum .sağlıcakla kalın.(resimleri de ekliyorum)
mrb benim fikrim siz offroad yapmıcaksanız neden offroad yapmış bir aracı alıcaksınız araziye girmemiş bir araç alın bence belki hiç zorlanmamış bir araçtır belkide zorlanmıştır bunu bilemeyiz ama araziye girmicekseniz araziye girmemiş bir araç alın bu arada pajero normal şartlarda arazide kolay kolay aks kırmaz neden kırdığını incelerseniz yada biliyorsanız mesele yok aracın yükseltmesini indirebilirsiniz önler torrsiyondur anahtarla usta indirir arkalara büyük ihtimalle yayların üstüne takoz vardır onlarda alınır normale döner araç lastik ebatları standart 265.70.15 dir selamlar

Fantastic Light' Alıntı:
Birde İlyas Usta isterse babasinin araci olsun kotu araca iyi diyerek satmaz.
yüzde binbeşyüz katılıyorum. İlyas Usta piyasanın en iyilerinden, işinin ehli bir usta olduğu kadar dürüst ve güvenilir bir kişidir.

Kürşad hocam, hayırlı olsun yeni aracın. Pajero bölümü şenlenir artık :smiley:
İlk izlenimlerin nedir defender alt yapılı discovery'den sonra?

Ekrem'in bahsettiği, aracın virajlardaki başarısına sonuna kadar katılıyorum. Uzun şase olması sebebiyle mi bilemiyorum ama araç virajda gaz istiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri