3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,489
Ynt: 3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

Sn Şehzata,
'93 model LWB 3.0 V6 Pajero GLS aracım var. Hava yastığı yok ancak amortisör sertlik ayarı ile kilit standart. Ve manuel vites.
Dişli oranları 3.5 lerden farklı, yüksek devirli bir araç. Sarfiyat konusunda 3.5 lerin daha tutumlu olduğu söyleniyor.

sehzata' Alıntı:
3000 v6 araçlara baktım, motor bana yetersiz kalır yani hızlanma düşük gibi. tabi birde en az çift havayastığı gibi özel sorunlarım olduğu için 3000 v6 bana uymadı.

3500 v6 larda (98 model gibi) ek özellikler gözüme çarptı. amatisör ayarı, kilitler vs.

Etiketler

schweps' Alıntı:
Kürşad hocam, hayırlı olsun yeni aracın. Pajero bölümü şenlenir artık :smiley:
İlk izlenimlerin nedir defender alt yapılı discovery'den sonra?

Ekrem'in bahsettiği, aracın virajlardaki başarısına sonuna kadar katılıyorum. Uzun şase olması sebebiyle mi bilemiyorum ama araç virajda gaz istiyor.

Merhaba, çok teşekkürler :smiley:

ilk izlenimim öncelikle daha verimli bir motoru var, daha lüks ve konforlu, daha seri, 2 çekere düşmesi büyük güzellik yakıt için

Bununla disco 1 ile girdiğim yerlere girmem muhtemelen, disco 1 i daha çok heryere girme aracı olarak yapmıştım. Ama çok sert olmayan off road ve kamp için aynı zamanda asfalt kullanımı için discovery 1 den daha iyi bir araç. Her japon gibi parça problemi var, ama çok zor parça bozar diyorlar. Bakalım yavaş yavaş görücez ama ilk izlenim mutluyum. :smiley:

pajero bozmaz kürşad rahat ol parça lazım olmaz onun için disbiritör getirmiyor parça elinde kalıyor adamların 3 seneyi geçti çok şükür parça sıkıntım olmadı nazar değmesin çok sağlam kemikli bir araç

SEVGİLİ DOSTLAR;
Sn Turgay bey,
Sn Ekrem Aydın bey,
Sn Cihat bey,

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Aracı almaya karar verdim gibi.Zaten geçen pazar kardeşim bakmıştı.Cumaya inşallah istanbul da olacağım.
Tanışmak isterim tüm gezenbilir müdavimleri ile .
K maraş ta yaşıyorum. Buralara yolu düşen olursa ağırlamaktan onur duyarım.

ARAFAT' Alıntı:
SEVGİLİ DOSTLAR;
Sn Turgay bey,
Sn Ekrem Aydın bey,
Sn Cihat bey,

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Aracı almaya karar verdim gibi.Zaten geçen pazar kardeşim bakmıştı.Cumaya inşallah istanbul da olacağım.
Tanışmak isterim tüm gezenbilir müdavimleri ile .
K maraş ta yaşıyorum. Buralara yolu düşen olursa ağırlamaktan onur duyarım.

Abi ben bugün oradaydım aracın aks işini hallettiler.

İçimden bir ses Cuma çok geç diyor ama hayırlısı ..

Aracın ilanına bakınca bir şey dikkatimi çekti.
Sürücüye yakın olan kol arazi vitesi. Halbuki normal vites olması lazım.
Acaba sağdan direksiyonlu bir araç mıydı geçmişte?

Fantastic Light' Alıntı:
Selam,

Araci taniyorum Çetin abinin araci.

schweps' Alıntı:
Aracın ilanına bakınca bir şey dikkatimi çekti.
Sürücüye yakın olan kol arazi vitesi. Halbuki normal vites olması lazım.
Acaba sağdan direksiyonlu bir araç mıydı geçmişte?

Araca göre değişiyor o.

Sahibinden.com da ilanlara göz atın değişik değişik hep ..

Bildiğim kadarıyla, araca göre değişecek bir şey değil. Otomatik şanzımanlı araçlarda vites yolcu tarafında oluyor.
Manuellerde ise sürücü tarafında.

Fantastic Light' Alıntı:

Araca göre değişiyor o.

Sahibinden.com da ilanlara göz atın değişik değişik hep ..

Beni maraştan istanbula kadar götürüp,aracı satıp kaparo alıp ertesi gün satmaktan vazgeçip (ne fiyat diyorsan kabul dediğim halde) telefonu kapatıp kaçarak aracı başkasına satan ?? ÇETİN PADO beye ve sahibinden.com a ilanı kendileri verdiği ve son dakikaya kadar muhatap kendileri olduğu halde bu çirkinliğe seyirci kalan İLFER OTO ya teşekkürlerimi !!! iletiyorum.

ARAFAT' Alıntı:
Beni maraştan istanbula kadar götürüp,aracı satıp kaparo alıp ertesi gün satmaktan vazgeçip (ne fiyat diyorsan kabul dediğim halde) başkasına satan çetin beye ve sahibinden.com a ilanı kendileri verdiği ve son dakikaya kadar muhatap kendileri olduğu halde bu çirkinliğe seyirci kalan ilfer oto ya teşekkürlerimi !!! iletiyorum.
vay be... çok ayıp etmişler

ARAFAT nikli arkadaşın dediklerini bence çok dikkate almamız gerek.Maraştan kalkıp İst.la gel bu etik olmayan olayla karşılaş.Kendi adıma üzüldüm,ve bu durumları iki tarafı dinleyerek haksız olanı kesinlikle kınamamız ve gerekli yerlerde yaptıkları haksızlıkları vs.paylaşmamız lazım derim.ki yarı öbür gün bir daha böyle nahoş durumlar yaşanmasın. Takip etmemiz gerek.

ARAFAT' Alıntı:
Beni maraştan istanbula kadar götürüp,aracı satıp kaparo alıp ertesi gün satmaktan vazgeçip (ne fiyat diyorsan kabul dediğim halde) telefonu kapatıp kaçarak aracı başkasına satan ?? ÇETİN PADO beye ve sahibinden.com a ilanı kendileri verdiği ve son dakikaya kadar muhatap kendileri olduğu halde bu çirkinliğe seyirci kalan İLFER OTO ya teşekkürlerimi !!! iletiyorum.
çok büyük ayıp etmişler bizlere yaptığı gibi siz bişey kaybetmemişsiniz sadece vaktiniz birde masraf etmişsinizdir fakat ilfer oto ömür boyu kaybetmeye mahkumdur ilk başlarda konuyla alakalı olumsuz yazıcaktım ama insan oğludur hata yapabilir belki birdaha yapmaz diye düşünerek pazarlığınıza araca hiçbir şey söylemedim sadece temizse sorun yoksa alın dedim ama ilfer oto aynı ilfer oto demekki çok yazık ve halen destekleyen kişiler var sorun olmaz ustadır vs vs iş çok ustalıkla bitmiyor arkadaşlar esnaflık dürüstlük başka bişeydir tabi buda herkezde mevcut değildir mevlam size daha düzgün daha temiz araç ve insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin

Olay hakkında çok detaylı bilgi sahibi değilim ve olayın tarafı da değilim. O yüzden bu satış konusu ile ilgili birşey yazmayacağım.
Ama ARAFAT nick'li arkadaşımız aracı satın alamaması nedeni ile yazdıkları üzerinden konuyu tek yönlü değerlendirerek saçma sapan dürüstlük yargılaması yapılmasını doğru bulmuyorum.
ARAFAT arkadaşımız dolandırılmış mıdır, parasını geri alamamış mıdır, kazasız denilen araç hasarlı mı çıkmıştır. Hayır, Sadece alıcı ile satıcı anlaşamamış ve satış gerçekleşmemiştir. İlyas Usta tanıdığım en dürüst kişilerden biridir. Böyle bir konuyla İlyas Ustanın dürüstlüğünün yargılanmasını doğru bulmuyorum.
Konuyu Moderatör'lere de ileteceğim.

Adam üzülüyor. Hevesleniyorsun istediğin araca kavuşmak için. Kalkıp onca yol tepiyorsun, karşılaştığın sahne hüsran...

Neyse geçmiş olsun. İnşallah daha iyileri nasip olur sizlere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri