3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,635
Ynt: 3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

endy' Alıntı:
Barbaroscum abicim kursada bırakma vx100 U direk Lopez'e gider valla , on arka kilitli araba alıyor adam gözü kara valla :smiley:
;D ;D ;D ;D söz verirse girmezzz o ender cim ;D ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
abi vallahi içinden geldi böyle söyledin ilk fırsatta sende araba , ama lpg filanda takılıcak o arada muayeneye giricek , ondan sonra yaparız olmazsa kafamıza göre muayenede standart geçsinde başım ağrımasın ;D ;D ;D

tamam haber ver yeter

İlk günden pajero forumu renklendi pajeroların değeri artıcak ben size söyliyim alın hemen birer tane ;D ;D ;D

ya zaten Erkan lastikleri hediye edicem dedi, barbaros ön tampon benden dedi, ahmet abi yan basamakları hediye eder arka tamponuda ben yaptırırım artık eşşek değilim ya ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
ya zaten Erkan lastikleri hediye edicem dedi, barbaros ön tampon benden dedi, ahmet abi yan basamakları hediye eder arka tamponuda ben yaptırırım artık eşşek değilim ya ;D ;D ;D
35 takacaksan ben tamamım ön tampon benden hem çıraklıkda yapacağım Ahmet biye ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:

bitti gitti işte hallederiz

E yok canım bende bir arka tampon yaptırırım dökme Demir'den sağlam olsun, barbarosun vx 100 U de nazarlik almam lazım zaten

bsayil' Alıntı:
35 takacaksan ben tamamım ön tampon benden hem çıraklıkda yapacağım Ahmet biye ;D ;D ;D

35 takmak için ustalarına bir danışmak lazım discoyada 35 takmadım ben abi uzun yola filan çıkıyoruz , araba dengesiz oluyor çok yakıyor bayılıyor filan hiç gerek yok sonra gene şehir içinde kullanamadığım bir arabaya dönücek ;D

endy' Alıntı:
E yok canım bende bir arka tampon yaptırırım dökme Demir'den sağlam olsun, barbarosun vx 100 U de nazarlik almam lazım zaten
sağolasın kardeşim Cumartesi takarız artık ;D ;D

Tempus' Alıntı:
artık bende pajerocuyum bugün bu aracı aldım :smiley:

yardım ve tavsiyelerinizi bende bekliyorum ;D

[attachment=1]

hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde binmek nasip olsun..

aracı bende düşünüyordum tabi maddi durumlar ;) aynı model aynı kmlerde aşkında bir araç daha vardı. o araca baktınız mı? onun tamponları da mavi. fiyatta aynı. belki bize nasip olur :smiley: özelden de mesaj atabiilirsiniz nede satılık araç kimsenin malına kötü demeyelim :-[

Tempus' Alıntı:
artık bende pajerocuyum bugün bu aracı aldım :smiley:

yardım ve tavsiyelerinizi bende bekliyorum ;D
Hayırlı olsun Kürşat Bey. Sizi de Mitsubishi'ci yaptık demek ki. Sizin ilan halen yayında görünüyor yalnız :smiley:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-mitsubishi-pajero-3-5-v6-37374478/detay
Zaten Disco var... Bu aracı hafif offroad'da kullanacaksanız 33'lük lastikler işinizi fazlasıyla görür bence, fazlası tüketimi arttırır. Bir de öne vinç yeter. Ama bence rahat durmazsınız. Dilerseniz 35'likler için ilfer oto'dan İlyas Ustayla bir görüşün.

Mitsubishi'ler güzel araçlar. Sitede vatandaşın biri yeni kasa pajero almış. Hastası oldum. Canım cicim faslı bitmiş olsa gerek ki hafif hafif çamurluyorlar...

Öte yandan gezenbilir forumlarından takip edebildiğim kadarı ile servisleri biraz yüksek fiyatlı iş yapıyor gibi. 100bin bakımına 2500 lira ücret çıkartan başka servis duymadım.

olasiliksiz' Alıntı:
Mitsubishi'ler güzel araçlar. Sitede vatandaşın biri yeni kasa pajero almış. Hastası oldum. Canım cicim faslı bitmiş olsa gerek ki hafif hafif çamurluyorlar...

Öte yandan gezenbilir forumlarından takip edebildiğim kadarı ile servisleri biraz yüksek fiyatlı iş yapıyor gibi. 100bin bakımına 2500 lira ücret çıkartan başka servis duymadım.

evet zaten japon araçlarından insanların kaçmalarının sebebi, bu yüksek bakım fiyat aralığı fakat doğru yerlere servise gidilirse bu fiyatlar yarıyarıya iniyor, yada gerekli bakımları el becerisi ile kendin yapacaksın. mitsubishi-toyota-suzuki-isuzu-nissan vb. gibi bu dediklerim geçerli. özellikle de yetkili servislerde. ben de daha evvel grand vitara vardı, mecburen yetkili servise gidiyordum(km kayıt için 38.000 de almıştım) fakat sanayi ile arasında yüzde 40-50 fiyat oynuyordu. işini bilen ve ustası olan yalansız dolansız özel servisler bulunabilirse onlara gidilmeli. tabi bunlar benim fikrim katılan da olur katılmayanda. saygı duyarım hepsine..

evet zaten japon araçlarından insanların kaçmalarının sebebi, bu yüksek bakım fiyat aralığı fakat doğru yerlere servise gidilirse bu fiyatlar yarıyarıya iniyor, yada gerekli bakımları el becerisi ile kendin yapacaksın. mitsubishi-toyota-suzuki-isuzu-nissan vb. gibi bu dediklerim geçerli. özellikle de yetkili servislerde. ben de daha evvel grand vitara vardı, mecburen yetkili servise gidiyordum(km kayıt için 38.000 de almıştım) fakat sanayi ile arasında yüzde 40-50 fiyat oynuyordu. işini bilen ve ustası olan yalansız dolansız özel servisler bulunabilirse onlara gidilmeli. tabi bunlar benim fikrim katılan da olur katılmayanda. saygı duyarım hepsine..

Toyota servisleri fena değil. Her geleni ille de kazıklamamız lazım modunda çalışmıyorlar. En azından şimdiye kadar benim tecrübelerim bu yönde oldu. Ha sanayi kadar ucuz mu? Değil tabi.

olasiliksiz' Alıntı:
Toyota servisleri fena değil. Her geleni ille de kazıklamamız lazım modunda çalışmıyorlar. En azından şimdiye kadar benim tecrübelerim bu yönde oldu. Ha sanayi kadar ucuz mu? Değil tabi.

aslında sanayi ucuzluğundan öte, her araca bakarız diyen kişilerle dolu. her kişinin bir veya 2 grup marka üzerine bilgisi olmalı. her araca bakan yerlere pek güvenemem, örneğin sanayide sadece alman otomobillerine bakan yada sadece japon araçlarına bakan yerler var.japona bakan bu kişilere alıp bir unimog götürsen bakmaması lazım. yada amerikancılar var onlar için de aynı şey geçerli. zamanında toyota araca alman araçlarına bakan bir yerde fiyat yüzünden motor yaptırdım ve ağzımın payını aldım. adam hayatında hiç toyota kaputunu açmamışki :smiley: neyse bu konu böyle sürüp gider, ben zaten memnuniyetsiz bir insanım :smiley: sıfır araç alsam yine kusur bulurum :smiley: o zaman ne derler kendi işini kendin yapacan :smiley: bende elimden geldiğince kendim araştırıp sorunların kaynağını bulup sonra ustaya gidiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR